Un tanar suspectat ca a incendiat 13 autovehicule in cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 a fost internat la Spitalul "Alexandru Obregia", deoarece figureaza in baza de date a persoanelor cu afectiuni psihice, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie.

Portrivit suselor citate, tanarul, in varsta 20 de ani, a fost dus la spital dupa ce a fost audiat la Sectia 25, alaturi de un barbat si o femeie, care au fost lasati sa plece dupa ce s-a stabilit ca nu au fost implicati in incident.

Treisprezece autovehicule, intre care o motocicleta, au fost incendiate, miercuri dimineata, pe strada Valea Argesului din cartierul Drumul Taberei.

Incendiul a fost anuntat la ora 4.19 de catre o persoana care a sunat la numarul de urgenta 112 si a spus ca, pe strada Valea Argesului din sectorul 6, mai multe masini sunt cuprinse de flacari, au precizat oficiali din Politia Capitalei.

Potrivit surselor citate, 13 autovehicule, care apartin unor persoane fizice, au ars in incendiu, opt dintre acestea fiind distruse in totalitate.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Siutatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca pompierii au intervenit cu patru autospeciale, incendiul fiind stins in aproximativ 40 de minute.

Potrivit lui Vasile, sase dintre autovehiculele distruse de foc, intre care si o motocicleta, au ars violent, celelalte fiind afectate de caldura degajata de acestea.