O cursa aeriena pe ruta Timisoara-Bergamo care decolase, miercuri, la ora 18.00, a aterizat de urgenta, o ora mai tarziu, pe aeroportul din Timisoara, pilotul solicitand sa revina din cauza fisurarii unui geam la cabina, anunta Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara, Lucian Taropa, a declarat ca pilotul unei curse a companiei Carpatair care decolase miercuri, la ora 18.00, de la Timisoara spre Bergamo (Italia) a solicitat sa revina de urgenta pe aeroportul din Timisoara, din cauza unor probleme tehnice la aparatul de zbor, respectiv a fisurarii unui geam de la cabina pilotului.

Potrivit sursei citate, aeronava a aterizat fara probleme la Timisoara, in jurul orei 19.00.

La bordul aeronavei se afla 69 de pasageri, la aeroport fiind solicitati pompierii si Ambulanta, dar nu a fost nevoie de vreo interventie.

Taropa a mai spus ca, tot miercuri, o alta aeronava a companiei Carpatair pe ruta Timisoara-Iasi, care trebuia sa decoleze la 13.25, nu a mai plecat de pe aeroportul timisorean tot din cauza depistarii unor probleme de ordin tehnic. Cei 76 de pasageri ai acelei curse au fost urcati intr-o alta aeronava care i-a dus la Iasi.