Doua persoane au fost ranite si patru masini au fost avariate intr-un accident rutier langa Otopeni, potrivit Pro TV, care precizeaza ca seful Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Ferenc Asztalos, a fost martor, dar si parte in accidentul produs de un tanar care a intrat pe contrasens, transmite Mediafax.

Potrivit www.stirileprotv.ro , doi soti au fost la un pas de moarte pe DN1, in clipa in care masina lor a fost spulberata de un bolid. La volan se afla un tanar, care ar fi accelerat peste masura, spun politistii, desi ploua torential.

Accidentul a fost vazut de aproape de Csaba Ferenc Asztalos, presedintele Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, care a fost si el implicat. Din fericire, a scapat doar cu masina avariata. Dar celelalte victime n-au fost la fel de norocoase.

Asztalos a condus una dintre masinilie implicate in accident. El spune ca se indrepta spre Otopeni, cand un BMW a aparut pe banda lui dupa ce a sarit peste bordura care separa sensurile de mers. Pentru ca era mai in spate, a reusit sa franeze si sa evite o tamponare violenta. Din pacate, soferul aflat in fata lui n-a mai putut sa opreasca.

Dupa ce a intrat pe contrasens, BMW-ul a lovit Renault-ul in care se aflau doua persoane. Acestea au ramas incarcerate si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a le scoate.

Tanarul care a produs accidentul spune insa ca nu circula cu viteza, arata sursa citata.

Cei doi soti care au fost raniti in accident au fost transportati la spital.

Din cauza accidentului, politistii au deviat traficul la iesirea din Bucuresti. Soferii au circulat bara la bara mai bine de trei ore, coloana de masini intinzandu-se pe mai multi kilometri.

Soferul care a provocat accidentul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.