O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite, una aflandu-se in stop cardio-respirator, dupa ce un tren marfar a acrosat, joi dupa-amiaza, autoturismul in care se aflau aceste persoane, l-a tarat cateva sute de metri si a cazut de pe un pod, relateaza Agerpres.

Masina a fost ingropata sub carbunele transportat de tren.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, Gabriel Gatej, a declarat ca, in autoturismul Logan, se aflau trei femei si un barbat. O femeie de 50-60 de ani si-a pierdut viata, iar doua dintre victimele accidentului, un barbat de 22 de ani si o femeie de 36 de ani, au scapat cu viata, fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

"Barbatul acuza dureri la coloana, dar era constient, statea pe propriile picioare", a precizat sursa citata.

Echipele de interventie lucreaza pentru scoaterea din masina a celei de a patra victime, o femeie care se afla in stop cardio-respirator.

Un tren marfar a deraiat la I.L. Caragiale, in judetul Dambovita, si a acrosat un autoturism Logan, joi dupa-amiaza, iar echipele de interventie au actionat cu dificultate, intrucat exista riscul ca podul de pe care a cazut locomotiva, antrenand inca trei vagoane, sa se prabuseasca.

Purtatorul de cuvant al ISU Dambovita a declarat ca trenul, incarcat cu carbune, se deplasa de la Palanga spre I.L. Caragiale. In halta Olari, locomotiva a scapat de sub control, a acrosat un autoturism Logan de pe DN 72, pe care l-a tarat 400 de metri, si a cazut de pe un pod pe sosea, antrenand, in cadere, alte trei vagoane.

Loganul a fost acoperit de carbunele rasturnat din marfar si a fost gasit cu greu de echipele de interventie. Peste acesta a cazut unul dintre vagoanele ramase suspendate si nu locomotiva, cum s-a crezut initial.

O macara de mare tonaj este asteptata, vineri dimineata, pentru a ridica vagoanele si a elibera podul, aflat in pericol de prabusire.