Circulatia rutiera pe drumul national 1 se desfasoara cu dificultate, luni dupa-amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, in conditiile in care sute de turisti se intorc de la munte inspre Capitala, politistii luand masura devierii partiale a traficului pe DN 1A, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, circulatia rutiera a fost partial deviata pe raza judetului Brasov, de pe DN 1 pe DN 1A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti.

Masura a fost luata intrucat, luni dupa-amiaza, DN1 este foarte aglomerat in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborare dinspre munte s-au format coloane de masini pe mai multe portiuni.

Astfel, se circula in coloana la intrarea in statiunea Busteni dinspre Azuga, dar si in zona Izvorul Rece, unde soferii sunt nevoiti sa reduca viteza din cauza gropilor de pe carosabil.

Peste 15.000 de turisti si-au petrecut sarbatorile de Paste in statiunile de pe Valea Prahovei, pentru cei mai multi vacanta incheindu-se luni.