Un depozit de alimente al unei societati comerciale situat in municipiul Ramnicu Valcea a luat foc, joi dimineata, la ora transmiterii acestei stiri patru autospeciale cu apa si spuma intervenind pentru stingerea focului si oprind extinderea flacarilor la imobilele din imprejurimi, anunta Mediafax.

UPDATE (ora 10:43): Incendiul a fost stins.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea, capitan Catalin Popescu, interventia pentru stingerea incendiului izbucnit la depozitul de alimente cu o suprafata de aproximativ 600 de metri patrati este ingreunata de materialele inflamabile din interiorul cladirii, respectiv ulei si faina.

"La fata locului intervin patru autospeciale cu apa si spuma si a fost solicitata acum si o a cincea masina. Vestea buna este ca s-a reusit localizarea incendiului, fiind oprita extinderea flacarilor la casa de langa depozit si la cladirea principala a depozitului. Interventia va mai dura insa aproximativ doua ore, operatiunea fiind ingreunata de alimentele inflamabile din depozit, respectiv uleiul imbuteliat in sticle de plastic si faina" , a declarat purtatorul de cuvant al ISU Valcea.

Potrivit lui Catalin Popescu, nu exista victime, persoane cu arsuri sau intoxicate cu fum. La ora transmiterii acestei stiri, interventia pompierilor militari este in desfasurare.