S-au facut nenumarate studii despre rolul benefic pe care vacantele il joaca in viata noastra. Reducerea stresului, imbunatatirea sistemului imunitar sau cresterea productivitatii sunt doar cateva dintre efectele pozitive ale acestora. In plus, parca nu te mai simti chiar atat de vinovat cand te prinde ziua la birou visand cu ochii deschisi la privelisti exotice. Dar, cum vara este la jumatate de an departare, iar zilele de concediu sunt pe terminate, nu pare ca poti face mai mult decat sa visezi in continuare.

Therme BucurestiFoto: Therme Bucuresti

Imagineaza-ti insa ca poti sa te urci in masina imediat cum ai iesit de la birou si sa pleci intr-un loc care te invita sa iti clatesti ochii cu peisaje tropicale la fiecare pas. Un loc inconjurat de palmieri, piscine relaxante si o temperatura ideala: 30 grade tot timpul anului. Si toate acestea fara ca macar sa iti iei o zi de concediu, pentru ca vacanta ta se afla la doar 15 minute de Bucuresti.

Therme Bucuresti, cel mai mare si mai modern centru de wellness din Europa, lanseaza un nou program care iti transforma o zi obisnuita intr-o zi de vacanta. La Therme, fiecare zi a saptamanii e diferita de cealalta si vine cu pachete speciale de energizare, sanatate si rasfat, incluse in tariful de acces. Totul pentru ca tie sa iti fie usor sa gasesti activitatile potrivite, in functie de starea de spirit.

Luni te incarci cu energie

Avem un pont pentru tine: tocmai am descoperit leacul impotriva zilei de luni. Se cheama Energic Monday si vine cu un adevarat boost de energie ca sa incepi saptamana in forta. Sedintele de gimnastica in apa, shoturile energizante din fructe si muzica ritmata a anilor '50-'60 iti cresc tonusul si vitalitatea, pentru a ajunge mai repede la forma ta maxima.

Marti te dedici echilibrului interior

Cu Zen Tuesday, ai sanse mari sa atingi starea de echilibru si relaxare profunda. AquaKineto iti ofera o sedinta de miscare pentru detensionarea muschilor si articulatiilor, in timp ce 50 de minute de yoga completeaza perfect ritualul de reechilibrare. Pentru ca starea de zen sa fie desavarsita, la final de zi lasa-te pe mana specialistului Aufguss pentru o sesiune de aromaterapie in stil japonez, cu panza de matase si fum.

Miercuri pui pret pe sanatate

Healthy Wednesday se deschide cu o premiera, sesiunea de AquaGym special creata pentru mame si bebelusi, si continua cu un workshop de nutritie si alimentatie sanatoasa. Cocktailurile vitaminizante, sedintele de sauna in Bavaria si orele de pilates intregesc ziua care pune sanatatea in centrul atentiei.

Joi ai parte de relaxarea suprema

Este Relaxing Thursday si ritmurile muzicii Cafe del Mar te teleporteraza instant pe o insula calda cu apa turcoaz. In loc de cocktailuri, expertii in relaxare recomanda ceaiul Wellness Ginko, o infuzie de mure, ginko biloba, zmeura si verbina. Relaxarea continua cu o sesiune de yoga de 50 de minute, pentru minte si corp, in Elysium. Desigur, ritualul de relaxare nu ar putea fi complet fara o sesiune de masaj.

Vineri e ziua rasfatului

Indulgence Friday te aduce intr-un colt de paradis cu 6 ore de masaj stress away, peelinguri cu miere si mai multe ritualuri Aufguss decat de obicei. Programul include si sedinte de detox cu ceai si masti cu argila, un ingredient folosit de mii de ani pentru infrumusetare. Pentru ca sesiunea de rasfat sa fie cu adevarat memorabila, ziua poate fi incheiata cu o desfatare culinara la restaurantul Elysium.

Sambata si duminica te bucuri de tot ce e mai bun din saptamana

Cu Therme Essentials, weekendul reuneste toate surprizele de peste saptamana. Ceaiurile japoneze, mastile cu miere, smoothie-urile cu vitamine, ritualurile Aufguss, sesiunile de AquaGym si playlisturile antrenante usureaza trecerea de la o saptamana de vacanta 360 la urmatoarea saptamana de munca.

Tu ce zi Therme preferi?