Pe 1 decembrie, HBO a difuzat in exclusivitate primele 2 episoade ale noului serial “Ramai cu mine”. Serialul surprinde natura umana asa cum e ea, cu pasiunile, iluziile, temerile, singuratatea, nesiguranta si visurile fiecaruia. „Ramai cu mine“ vorbeste despre relatiile dintre oameni cu ceilalti, dar mai ales cu ei insisi.

Episodul 1 „Ramai cu mine“ o prezinta pe Mona intr-o perioada dificila in care isi doreste sa scape de singuratatea care o macina si isi cauta alesul pe Internet. Eforturile ei on-line sunt insa inutile iar singurul care o remarca este Virgil, un coleg de birou timid, care o apreciaza pe Mona in secret.

Intre timp, Laura si Adi se confrunta cu problemele unui cuplu casatorit de 8 ani de zile: copii, rutina si posibile escapade extra-conjugale ale unui sot greu de controlat.

Tot in episodul 1 facem cunostinta cu Eva, o femeie care, nerabdatoare sa-l intalneasca pe David, pleaca in pauza de masa de la agentia de publicitate in care lucreaza pentru o prima intalnire. Cu toate ca inceputul e promitator iar intre cei doi se formeaza o chimie intersanta, David primeste un telefon in urma caruia incheie intalnirea fara prea multe explicatii. Aflata intr-un moment de vulnerabilitate, Eva isi cauta consolarea in bratele unui barbat insurat.

In episodul 2, Eva afla motivul plecarii atat de bruste a lui David si isi propune sa il reintalneasca. Astfel, ea merge impreuna cu prietena ei cea mai buna Dorina, la parastasul sorei lui David, pe care il gaseste coplesit de durere.

Eva nu este singura care isi doreste sa il consoleze pe David. Iasmina, o tanara cu instincte de pradator il vaneaza de multa vreme si profita de momentul de slabiciune pentru a-l acapara pe tanar.

In paralel, Eva isi confrunta din nou mama intr-o cearta despre identitatea tatalui ei, dar Silvia reuseste ca de fiecare data sa evite subiectul, iar fiica nu are alta sansa decat sa abandoneze.

Situatia tensionata dintre Adi si Laura continua si in cel de-al doilea episod. Dupa inca o incercare esuata de a se apropia de Adi, Laura incearca sa-si creasca increderea in sine printr-o iesire in oras cu fetele la care o invita si pe Mona, colega ei de birou.

In incercarea de a depasi perioada dificila prin care trece, Mona isi continua planul de a incepe o relatie printr-un site de dating. In episodul al 2-lea ea il cunoaste pe „Delfinul“.

  • Urmareste primele doua episoade ale serialului „Ramai cu mine“ fara abonament pe HBO GO, serviciul de video on demand lansat de HBO!

Din 8 decembrie, in fiecare duminica de la ora 20:00, telespectatorii vor putea viziona pe HBO un nou episod din seria celor 13 ale serialului „Ramai cu mine“.

Citeste si: