Liga Alesilor Locali ai PSD Braila

PSD filiala Braila a organizat recent reuniunea Ligii Alesilor Locali la care au fost prezenti toti primarii si consilierii PSD din judet.Presedintele organizatiei judetene, senatorul PSD Aurel Simionescu a declarat ca menirea ligii este de a sustine activitatea membrilor sai. " In primul rand trebuie sa ne ajutam intre noi . Exista numeroase programe la care se pot depune proiecte.

Experienta fostilor directori din deconcentrate trebuie valorificata si, astfel, impreuna putem avea succes". De asemenea, senatorul PSD a recunoscut ca inca mai sunt probleme in luarea deciziilor iar acestea se vor inmulti cand va trebui sa se implementeze intreaga legislatie europeana. "Vom intra pe contabilitate in partida dubla si nu va fi deloc usor.

Liga noastra se poate constitui intr-un forum in care sa se poata face schimburi de experienta atat intrajudetean cat si interjudetean, folosindu-ne si de asociatiile la care autoritatile locale sunt membre(Uniunea Nationala a Consilierilor Judeteni, Asociatia Municipiilor, a Comunelor si a Oraselor).

Noi trebuie sa preluam ceea ce este bun indiferent din ce zona vine sugestia, s-o adoptam la conditiile localitatii sau judetului si s-o ducem la bun sfarsit" a avertizat liderul PSD Braila. Aurel Simionescu i-a indemnat pe consilieri si pe primari sa participe la toate cursurile pentru a se perfectiona si a pregati viitoarea generatie de consilieri si primari.

"Trebuie ca astazi sa ne fie mai bine ca ieri si mai putin bine ca maine, sa dovedim ca alesii nostri locali sunt buni profesionisti, ca stim ce pot face primarii si consilierii nostri" si-a incheiat mesajul senatorul PSD, Aurel Simionescu.

Ada Mihalian