Cracinescu n-are ce cauta in arbitraj!

Fiul lui Ion Craciunescu s-a facut din nou de rusine, dovedind ca habar n-are de arbitraj si ca este delegat la meciuri doar pentru ca tatal sau este seful Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Teodor Craciuneascu a gresit impardonabil la doua din cele trei penalty-uri acordate oaspetilor, ambele fiind doar niste inventii ale "fluierasului" din Rm.Valcea. De altfel, maniera de arbitraj a fost una contrara gazdelor pe toata durata partidei.

Voci din tribune au spus ca Teodor Craciunescu se razbuna astfel pentru scandalul pe care l-au facut oficialii "sarmari" dupa jocul de la Medias, din campionatul trecut, cand acelasi Craciunescu a arbitrat in defavoarea ISCT-ului, acordand si acolo un penalty inventat, faza la care l-a eliminat pe Foro.

"A fost o maniera mai ciudata de arbitraj, dar nu cred ca a facut-o intentionat", a comentat antrenorul gazdelor, George Ciorceri. De partea cealalta, tehnicianul oaspetilor nu a spus decat ca in tot campionatul n-a primit nici o lovitura de la 11 metri.

"Suntem o echipa mica", a spus Petre Bunaciu, dand de inteles ca penalty-urile au fost rodul ambitiei lui Craciunescu jr., nu al unor aranjamente de culise.