A gasi un partener pare din ce in ce mai dificil in conditiile unui ritm de viata alert si a unui serviciu solicitant, care ocupa majoritatea timpului.

In ajutorul celor singuri au aparut pe piata, la inceput ca initiative timide, apoi ca afaceri in toata regula, site-uri si portale de matrimoniale, create cu scopul de a da oamenilor posibilitatea sa isi gaseasca sufletul pereche ori un amic oricand gata sa iti asculte problemele si sa te incurajeze.

Dar nu in ultimul rand, un partener de sex care sa iti indeplineasca cele mai ascunse fantezii, fie ca o face din placere sau contra-cost.

Cum clujenii sunt destul de deschisi fata de tot ce este nou si european, au imbratisat cu bucurie aceasta revolutie matrimoniala online.

Cu toate ca exista destui barbati gata sa isi ofere serviciile "doamnelor generoase", dar si mai multi care o fac gratuit, poate doar asa, de dragul experientei, utilizatorii de sex feminin sunt cei mai numerosi.

Cel mai popular site din lume ce faciliteza intanirile cu caracter sexual intre persoane peste 18 ani este www.adultfriendfinder.com. Accesul la acesta se face cu plata, insa in baza de date exista 50127 anunturi numai din Romania.

Din Cluj remarcam o domnisoara blonda de 25 de ani, cu nick-ul heartstopper, care se declara in cautare de relatii intime cu barbati, femei, cupluri si grupuri, acestea din urma putand fi numai de femei, sau numai de barbati. Speram ca nu ne-a scapat nimic.

De departe mult mai populare sunt insa paginile de internet autohtone, care au marele avantaj de a putea fi accesate gratuit, fiind necesara doar o adresa de email valabila pentru crearea unui cont.

Un site destul de popular este www.sentimente.ro, care ofera, pe langa posibilitatea unor relatii platonice sau de lunga durata si niste aventuri ca in filme.

Clujencele sunt abonate fidele ale site-ului, iar interesele lor sunt graitoare& "Bisexual, transsexual (in ciorapi cu portjartier, bikini si o fustita scurta arat chiar sexi) doresc o relatie de prietenie sau casatorie de convenienta cu o doamna, domnisoara lesbi sau bi pentru a participa la intalniri cu alte cupluri.

Vreau sa fim o familie normala, moderna dar foarte discreta" declara clujeanca de 27 de ani ce foloseste denumirea enza69. Monicuta_liluta05 are 165cm inaltime, 50kg, se considera "draguta si vesela" si doreste numai femei.

Aceasta se poate explica prin faptul ca este divortata, iar lumea barbatilor nu ii poate asigura alinare. *body_kiss* nu dezamageste insa masculii doritori de nopti fierbinti, trecandu-si in CV una din marile ei calitati& "Am o limba foarte jucause.

Daca ai stii ce pot sa fac cu ea…" Alaturi de aceste oferte generoase, vizitatorii site-ului mai pot gasi alte cateva zeci, iar numarul acestora este in crestere.

Amatoarele de sex din Cluj se folosesc insa si de celelalte site-uri de acest tip pentru a-si face cunoscute preferintele si disponibilitatea. Pe www.singur.ro descoperim ca Morgano, de 31 de ani, cauta parteneri sexuali, iar Regiana si Maria, cu varsta declarata de 59 de ani sunt amatoare de "relatii si distractii".

www.dating.acasa.ro pare sa devina un site exclusivist, preferat de femeile de afaceri din Cluj prea ocupate cu gasirea unui partener in conditiile clasice si care apeleaza la internet pentru satisfacerea poftelor.

Ioana, care afiseaza o poza cu sanii ei, este o patroana de 27 ani si se afla in cautare de cupluri sau femei bisexuale.

Liliromania, o tanara de 29 de ani, blonda cu ochii albastri, fumatoare ocazionala si care ocupa un post de manager declara ca& "Imi doresc o relatie sexuala cu un barbat care stie ce vrea, arata bine si este deschis in pats sexul oral nu trebuie sa lipseasca".

Pentru ca simtamantul "corectitudinii politice" a americanilor sa prospere si pe meleagurile noastre, tanara mai adauga "se poate si o femeie sau un cuplu" si faptul ca se poate deplasa cu usurinta in judetele Cluj, Timisoara, Alba si imprejurimile acestora.

De departe, pagina celor de la www.aproape.ro contine cele mai detaliate descrieri. Ardelencelor de pe malul Somesului nu le lipseste talentul artistic si determinarea, dupa cum se poate vedea din cuvintele lor.

Roxana 20 spune ca "m-au cam saturat de baietii si as vrea sa simt mangaierea unei femei, daca ai vrea sa ma inveti ceva, scrie-mi!". Cam acelasi lucru il doreste si Delia, care este cu un an mai mare si ii roaga pe baieti "sa nu o deranjeze, ca o fac degeaba".

Exista insa si clujence mai pragmatice, care nu considera ca "banii n-aduc fericirea". Fornade, 27 ani, cauta pentru sex/casatorie numai barbat stabilit in Italia, Franta, Grecia, dar este de acord si cu variante ca Anglia sau Spania.

Adela, 36 ani isi ofera serviciile ca escorta, motivand ca este "o tipa fara inhibitii, salbatica, mai ales in pat, doar sa-ti permiti si sa fii peste 38 de ani!". Nota discordanta cu descrierile de mai sus face Florina, care isi mentioneza sec prezenta pe site: ONLY FOR SEX.

Tot mai multe site-uri, care nu au drept scop anunturile matrimoniale de acest tip, incep sa le acorde o atentie din ce in ce mai mare, datorita numarului de vizitatori pe care il aduc.

Pe www.anunturipenet.ro, putem gasi, pe langa alte domenii de interes si texte de felul urmator: "Esti super excitat si vrei chiar acum sa fii satisfacut?" in acest scop domnisoara Amanda isi ofera si numarul de mobil, iar alta tanara de 21 de ani, blonda, ochi negri, draguta, cauta partenera de sex, dar numai intre 18-21 ani, specificand clar "nu caut o relatie stabila, doar aventuri".

Bineinteles ca site-urile prezentate mai contin numeroase alte anunturi, pentru toate preferintele sexuale, iar lista lor poate continua cu urmatoarele adrese www& loveclick.ro, jumatatea.go.ro, idile.ro, cupidon.ro, iubita.ro si multe, multe altele.

Cert este ca, daca sunteti interesati de aventuri pe aceasta cale, "mare este ograda internetului".