Biroul Judetean al PPCD Arad a hotarat ca membrii acestei formatiuni politice sa nu mai faca declaratii in presa despre activitatea depusa in cadrul partidului.

Decizia a fost luata dupa ce presedintele organizatiei de tineret a popularilor din judet, Samuel Caba, a facut o serie de declaratii cu privire la Programul "O Romanie morala", care incearca demascarea tuturor securistilor si activistilor de partid, ce inca mai activeaza in structurile de conducere.

"Am luat decizia ca nici un membru al organizatiei sa nu mai faca declaratii pe subiectul privind securistii si membrii PCR din alte partide pana in momentul in care presedintele partidului, Gheorghe Ciuhandu, ne va da voie. De asemenea, membrii de partid nu au voie sa faca nici o declaratie despre activitatea depusa in filiala.

Singurii abilitati sa vorbeasca cu presa sunt presedintele organizatiei si purtatorul de cuvant. Acest lucru nu inseamna ca le bagam pumnul in gura membrilor PPCD Arad. Oricum proiectul tinerilor merge mai departe.

Sunt convins ca proiectul tineretului PPCD deranjeaza, de aceea el va fi continuat, dar momentan discutiile pe aceasta tema sunt inchise pentru ca au avut loc schimburi de replici nedorite. Decizia privind interzicerea membrilor partidului de a vorbi cu reprezentantii presei a fost luata in unanimitate in cadrul sedintei Biroul Judetean", a declarat liderul filialei PPCD, Alin Gherga.

Cei care nu vor respecta decizia luata la nivelul conducerii risca sanctiuni, in conformitate cu statutul partidului, care pot merge pana la excluderea din formatiunea politica.