Evenimentul mult asteptat al lunii decembrie s-a consumat, de ziua nationala a Romaniei.

Clubul cu suprafata cea mai mare din Ardeal, "Obsession", si-a deschis portile in seara de 1 decembrie, pentru toti iubitorii muzicii de calitate, pentru cei in cautarea unui loc diferit fata de ceea ce piata cluburilor clujene ofera si mai ales pentru amatorii distractiei de nivel inalt.

Organizatorii au pregatit pentru cei care au hotarat sa petreaca in Obsession, o seara cu totul speciala, muzica de calitate, invitati de marca, animatoare, dans si multa distractie, toate contribuind la crearea unei atmosfere incendiare.

Clubul Obsession se deosebeste de tot ce are pana in acest moment Clujul in materie de localuri, in primul rand datorita marimii – este cel mai mare club din Cluj-Napoca, modului in care este amenjat, utilitatilor de care dispune si muzicii care este mixata in club de DJ.

Plus ca designul localului a fost realizat de artistul ce a amenjat si binecunoscutul club bucurestean Bamboo.

Obsession este cu totul diferit de clubul Tutankhamon, al carui loc l-a luat si pe care multi il regreta, datorita petrecerilor care se tineau in cadrul localului, a atmosferei care se crea si invitatilor care prestau live. Cu toate acestea patronul clubului a anuntat ca localul se va adresa tuturor clujenilor, aflati in cautarea unui loc de distractie.

"Din experienta a peste 4 ani de club Kharma, am considerat ca este necesar sa oferim clujenilor un spatiu generos la nivel occidental.

Astfel s-a nascut club Obsession, cu o capacitate de peste 1000 de locuri, dotat cu sistem audio performant cu peste 30 de mii de watti si de lumini de ultima generatie", a declarat Istvan Lang, proprietarul Obsession si totodata al clubului Kharma. Localul se doreste a fi in standardele occidentale, motiv pentru care amenjarea atrage privirile inca de la intrare.

Un impresionant joc de lumini, face accesibila intrarea in club. Ai impresia ca intri intr-un tunel, luminat la capatul caruia nu poti sti ce te asteapta, iar de-o parte si de alta a peretilor lampi, care trag privirile.

De altfel toate luminile din club, razbat de sub lampi, din globuri si din interesante improvizatii, care tin locul unor candelabre, dar intinse pe orizontal pe tavan.

Clubul este impartit in doua camere, una destinata VIP-urilor, unde preturile sunt pe masura si amenajarea difera, iar cealalta – care se intinde pe cea mai mare suprafata, destinata tuturor petrecaretilor. Ceea ce impresioneaza odata cu intrarea in club este barul, ce se intinde pe toata lungimea localului.

Lumina difuza ce coboara din candelabre stilate, oglinzi in spatele barului, scaune inalte, barmani si multi chelneri. In mijlocul clubului troneaza ringul de dans, din sticla, unde se pot aventura dansatorii, cateva scari duc apoi spre locul de unde DJ-ul mixeaza muzica.

Mai mult numeroase globuri, ce imprastie lumina, se invart ametitor pentru a da localului un aer misterios. Un alt element ce il diferentiaza fata de alte localuri este prezenta numeroaselor elemente de decoratiuni interioare si a plantelor, care te duc cu gandul la atmosfera occidentala.

Canapele si coltare din piele intoarsa, in culori deschise, pernute din acelasi material, mese mici, stilate dar solide in acelasi timp, pentru grupuri organizate, toate pentru a spori confortul clientilor.

"Clubul are in dotare un sistem de securizare la cele mai inalte standarde, plus o echipa de dansatori si dansatoare profesionisti, precum si o trupa de teatru, care vor asigura in fiecare seara animatia in club. In ceea ce priveste muzica ce poate fi ascultata in club, aceasta difera, venind in intampinarea diferitelor preferinte ale clientelei melomane.

Vor fi seri tematice, seri pentru studenti, iar accesul in club se va face pe baza unor bilete, in care va fi inclusa si consumatia, in zilele saptamanii, iar la evenimente - fara consumatie", a mai spus Lang.

Deschiderea oficiala a clubului a beneficiat de o petrecere in stil MTV, la care au participat pe langa oficialitati si VIP-uri locale, printre care si primarul Clujului, Emil Boc, numerosi clujeni, dornici de a fi printre primii care petrec in Obsession. Evenimentul s-a bucurat de un spectacol impresionant animat de dansatoarele clubului.

Muzica a fost mixata de DJ Maxx, DJ Gino Manzotti, DJ Claus – rezidentul clubului, precum si de DJ L.S. Clujenii s-au inghesuit la intare dupa ora 22 pentru a se bucura de petrecerea pusa la cale de organizatori. Mai mult de atat dintre reprezentantii MTV Romania au onorat seara VJ Zara si directorul postului.

Dans, distractie, fum de tigara si muzica gata sa sparga boxele, de toate acestea s-au bucurat cei prezenti joi seara in Obsession.

Dupa show-ul de deschidere, cei care au mai tinut pasul cu distractia au beneficiat de o petrecere After Hours. Un loc cu totul aparte daca este sa tinem cont de invitatii pe care ii va avea de acum localul – mai ales DJ atat din tara cat si din strainatate si de petrecerile si concertele live care se vor organiza in cadrul clubului.

"Clubul poate fi inchiriat in scopul sustinerii de spectacole si concerte, fiind dotata cu instalatie de sonorizare, lumini si scena. Designul clubului a fost realizat in colaborare cu un designer italian, iar dotarea a fost facuta la comanda. Obsession Club este cadrul potrivit pentru o atmosfera incendiara", a incheiat proprietarul.