Regele International al rromilor a fost sfatuit sa isi vada de "afacerile lui tiganesti" si sa nu se mai amestece in treburile clubului FC Arges.

Ilie Badea Stanescu intervenise recent in disputa dintre Becali si Netoiu, facindu-si publica intentia de a cumpara clubul si declarase ca este dispus sa plateasca pina la cinci milioane de euro, desi majorarea de capital ceruta de actionarii principali nu este decit de 1,5 milioane.

In fata amenintarii prezentate de oferta lui Stanescu, actionarii actuali i-au transmis rugamintea sa joace fair: "nu te amesteca in afacerile noastre, ca nici noi nu ne amestecam in afacerile tale". Mesager a fost un om de afaceri pitestean care a are o fabrica de prelucrare a laptelui la Costesti, oras in care isi are resedinta si curtea regala a lui Stanescu.

Regele nu este insa dispus sa renunte la intentia sa, desi a fost profund nemultumit de infringerea suferita de FC Arges simbata la Bacau, intr-un meci pe care toata lumea - adica toti conducatorii actuali ai clubului - il vedeau ca si cistigat.