Lansat saptamana trecuta cu participarea exclusiva a alesilor locali si judeteni ai Partidului Democrat, fara a fi fost invitat nici un ales de alta culoare politica (nici macar liberala), proiectului i s-a dat pe fata tenta politica. a fost insa adusa pe post de cireasa pe tort Iuliana Forminte, ea declarandu-se pesedista, desi nu mai face parte de mult din PSD.

Acest proiect avea ca scop "consolidarea increderii cetatenilor in oficialii alesi prin promovarea implicarii acestora in comunitate si incurajarea lor de a se alatura eforturilor ong-urilor de imbunatatire a calitatii vietii si de consolidare democratica", fapt care s-a pirdut de la prima intalnire din cadrul acestuia.

Principalul rol in acest proiect apartine deputatei, care s-a insotit in demersul sau de compania unei stagiare tot din zona pedista, impreuna cautand sa aduca cat mai multe beneficii de imagine membrilor partidului aflati in functiile de cosilieri locali sau judeteni si chiar ei personal.

Stagiara minune si ticurile verbale

Avand ca obiectiv educarea politica a cetatenilor din Valea Jiului, proiectul trebuia sa beneficieze de aportul unor oameni cu o cultura politica consistenta, care sa fie trasferata intr-o oarecare masura si cetatenilor.

Tanara aleasa sa joace rolul stagiarei, Andreea Maris, studenta la stiinte politice, a facut dovada unei lipse de cultura politica si ce o priveste si nicidecum al unei persoane care ar putea invata pe altii. In scurtele sale interven]ii, de altfel comice, aceasta a ar`tat c` st`p

In urma vizion`rii spectacolului nu ne-am putut ab]ine s` nu g

Prticipanti neinformati

Adusi acolo pe considerente de partid [i f`r` a li se explica despre ce este vorba, participan]ii la deschiderea acestui proiect au dovedit [i ei c` nu [tiu nici la ce se refer` programul, nici care e scopul, nici care e finalitatea acestuia. Ei au simtit insa nevoia sa laude reprezentantii societatii civile prezen]i, care cereau explica]ii, [i s` cear` \n mod repetat ajutorul presei.

Nici dup` ce au sosit materialle informative participan]ii nu s-au putut lumina. La caest lucru a contribuit, e drept, [i calitatea demn` de invidiat a acestora, multe av

Una peste alta, am rev`zut scenariul diminu`rii drastice a oric`rui proiect care a venit \n Valea Jiului. Am v`zut cum ceva ce trebuia s` fie de bun augur pentru acest` zon` a fost transformat \ntr-o afacere de imagine partrinic`, iar astfel succesul acestuia sunt serios puse sub semnul intrebarii.