Disperate dupa sex

Femei fragile, inghesuind frustrari sacre in blanuri vinovate: carieriste declarate, feministe convinse, contururi durdulii ori uscate, dupa chipul si asemanarea posesoarelor. Le uneste ghinionul in dragoste, lipiciul nenorocit pentru barbati fatali ori nevoia de a atinge o libertate extrema.

Impreuna, compun lumea bulversanta a unui Cluj contorsionat de probleme studentesti, de fetisuri (ne)afirmate, de intimitati conjugale tratate noaptea in soapte amante. „Pe barbati i-am lasat acasa. Sintem emancipate!", se citea pe fata gros fardata a fiecareia.

La intrare, tipete de disperare. „Daca nu mai avem loc, daca pierdem barbatii?", se auzea un glas comun. O data lasate paltoanele la garderoba, bluze transparente, impaiate cu ieftiniciuni, cu purtatoarele inghesuite in jurul meselor slab luminate.

Culoarea de bordel te izbea din fiecare por al incaperii, doar sfiala de moment a femeilor te asigura ca esti intr-un local normal, in care, de obicei, poti iesi la o bere cu amicii.

„Vrem barbati!"

Gilgiitul alcoalelor si-a spus cuvintul si, dupa nici o ora, toate fetele din local puteau fi vazute cocotate pe scaune si pe mese, unduindu-si formele din ce in ce mai agresiv. „Eu mor pina vin stripperii", exclama, isteric, o adolescenta.

Singurii barbati din club, ospatarii, „furnicute" in camasi albe si papion, aveau, insa, grija, ca fiecare fiinta fragila sa-si astimpere setea cu un cocktail rozuliu, sexy. Totul era, insa, bine contabilizat, pentru ca bancnotele sa fie aruncate cu inconstienta pe „inca un rind", semn ca industria femeilor disperate dupa salbaticii este profitabila.

„Este frustrant pentru noi sa vedem atitea puicute innebunite dupa un dans languros. Nu credeam ca fetele astea se pot dezlantui in halul acesta", marturiseste un ospatar.

In sfirsit, DJ-ul anunta, pompos, ceremonios, inceperea show-ului. Fetelor li se promit barbati buni, priceputi, adevarati profesionisti. Barbati cum n-au mai avut. Barbati cum doar au visat. Isteria salii atinge cote atit de ridicate! Nu te mai poti auzi unul cu altul din cauza urletelor: „Vrem barbati!".

Patru mascati se urca pe scena, trei in pelerine negre si unul imbracat in alb, purtind fiecare cite doua torte aprinse. Mastile purtate de masculi te duc cu gindul la scene clasice de film porno. Sint prezentati cei patru stripperi. Retii numele primului, „Angel", un specimen plin de fibra, cu privire albastra.

Femeile mai in virsta, dar si mai „in bani", care au avut grija sa prinda cele mai bune locuri pe scena, saliveaza dupa fiecare miscare, fiecare gest. Pina si cea mai despletita fecioara era capabila sa se lase tirita pe scena pentru a-si lua „premiul".

Reteta pare banala: muzica provocatoare, costume cit mai usor de eliminat, miscari languroase, care sa rasfete cit mai profund retina privitoarelor.

Fantezii pamintesti

Politist, muncitor, gigolo, sclav. Roluri jucate cu usurinta in seara de 1 martie de „baietii magici". In pauza dintre doua numere, o trupa de break-dance a tinut spiritele treze. Nu au lipsit jocurile sexuale, de care au avut parte cele mai „norocoase" fete.

„Eu vreau! Eu vreau!", strigau disperate femeile in momentul in care unul dintre stripperi cobora de pe scena, pentru a-si alege o partenera de joc. Simularile de acte sexuale nu le-a jenat nicidecum pe alese, pe fata lor observindu-se o satisfactie aproape sinonima cu desavirsirea. Nu s-au lasat mai prejos nici ele, dezlantuindu-si aproape exploziv pornirile animalice.

O blonda cu forme generoase se lasa prinsa in jocul „politistului". Incatusata, se simte cea mai norocoasa femeie din acel moment.

Fund, pectoral, picioare, parti barbatesti unse cu zeci de straturi de alifii, privire patrunzatoare, miscari indraznete – un martisor perfect pentru femeia moderna a zilelor noastre. Totul la un pret de intrate de 10 lei, plus bacsisul din slip.

Cei patru componenti ai trupei de striptease masculin Magic Boys le-au oferit de 1 martie clujencelor un martisor dezgolit de orice inhibitie si imbracat cu cele mai ascunse fantezii ale fiecareia dintre ele. (Ioana OROS)

Dupa „baietii magici", Chippendales

Luna martie continua la fel de fierbinte pentru clujence, cu sosirea in oras a binecunoscutei trupe de striptease masculin Chippendales in clubul Obsession, in 6 martie.

Acestia sint prezenti in Romania din 1 pina in 8 martie, intr-un turneu national care va cuprinde cinci dintre cele mai importante orase ale tarii: Bucuresti, Constanta, Galati, Cluj si Brasov, pentru a le oferi romancelor un show de neuitat. Surprizele nu vor lipsi, existind chiar si un prezentator al spectacolului, in persoana lui Dan, „The Master of Ceremonies".

Din momentul in care spectatoarele vor intra in club, acesta le va intimpina, le va conduce la locul lor si le va trata cu cele mai bune numere de dans din industria dansului erotic masculin.

De pinda la baie

Miercuri seara, femeile s-au inghesuit nu numai la scena pe care baietii din trupa de striptease Magic Boys isi faceau numarul, ci si la baia barbatilor, unde acestia isi schimbau costumatiile. Adolescentele pindeau momentul in care, poate-poate, au vreo sansa sa se apropie de baieti mai mult. Unele dintre ele erau atit de disperate, incit refuzau sa paraseasca sala pina ce acestia ieseau afara.