Dorinel Munteanu, antrenor-jucator al CFR Cluj, spera ca Banel Nicoli'a sa inscrie in semifinalele cupei UEFA& "Il stiu foarte bine pe Banel, este un om extraordinar, care stie ce vrea, un mare talent si daca va ramane la acelasi nivel cred ca va ajunge departe. Sunt sigur ca orice antrenor l-ar dori in echipa.

Sper sa inscrie in semifinalele Cupei UEFA", si-a dezvaluit fostul jucator al Stelei preferinta din sferturile cupei UEFA.

Dorinel Munteanu crede ca, in urma intalnirilor dintre Steaua si Rapid, semifinalista se va decide in retur& "Meciul de joi e deschis oricarui rezulat. Va fi unul echilibrat in care miza isi va spune cuvantul. Sunt sigur ca nu se va decide soarta calificarii de joi.

Ambele echipe sunt in forma, au un lot valoros si cred ca vor fi doua manse frumoase", a mai adaugat antrenorul - jucator al echipei CFR Cluj.

Si presedintele clubului, Iuliu Muresan este de parere ca va fi un meci echilibrat si felicita ambele echipe pentu performan'a de pana acum& "E bine ca va fi un meci intre doua echipe din Romania. E greu de dat un pronostic, cred ca e un meci de 1, X, 2. Ambele echipe sunt serioase, au ajuns aici pentru valoarea lor.

Le felicit pentru performan'a pe care au realizat-o pana acum, pentru ca datorita lor vom avea mai multe echipe in cupele europene din sezonul viitor si speram ca si CFR-ul sa fie printre ele", a anticipat Muresan, disputa dintre marile rivale Rapid si Steaua.

Doi CFR-isti vor pleca in SUA

Iuliu Muresan a anun'at ca printre cei care vor face deplasarea cu na'ionala Romaniei la turneul din SUA se vor numara si doi jucatori de la CFR& "Din informa'ile pe care le am la aceasta data, suntem siguri ca doi jucatori de la CFR vor pleca in turneul din SUA. Unu este sigur Dorinel Munteanu."

Nu le place fara spectatori

Atat Iuliu Muresan, cat si Dorinel Munteanu au fost de acord ca nu avantajeaza pe nimeni disputarea meciurilor fara spectatori& "Un meci fara spectatori este ca un lautar fara muzica, nici unui fotbalist nu-i place sa joace fara public.

Atmosfera de pe stadion, chiar daca este ostila, uneori este benefica", a spus presedintele din "Gruia".

La randul sau, Dorinel Munteanu crede ca nimanui nu-i place sa joace fara public& "Sunt convins ca nu va fi un meci usor, chiar daca va fi cu tribunele goale, pentru ca nimanui nu-i place sa joace in felul acesta."

Tarlea ar putea juca la Dej

Iuliu Muresan spune ca nu va trimite foarte mul'i jucatori pentru partida Unirea Dej - Universitatea Cluj din divizia B, deoarece nu are pe cine& "Nu stiu daca vom trimite chiar un contingent la Dej, pentru ca nu avem pe cine sa trimitem. Mai mult de jumatate din lotul de la Unirea este sub contract cu noi. Deci ei primesc primele de aici.

Nu stiu daca eu voi merge, pentru ca sambata vom fi pleca'i la Pitesti. La Dej vor putea juca doar cei care nu fac deplasarea la Pitesti, mai pu'in Panin, care nu are drept de joc nici in divizia B. Tarlea ar putea juca, daca nu va fi inclus in lotul de 19 pentru partida cu FC Arges", a incheiat Muresan discu'iile pe tema partidei de la Dej.

Fundasul Razvan Tarlea a fost adus in iarna ca jucator liber de contract de la Universitatea Cluj. Acesta a fost folosit titular in etapa trecuta cu FC Vaslui, astfel incat este pu'in probabil ca el sa ramana in afara lotului de 19 de la Pitesti.

Despre Dulca

Iuliu Muresan a abordat in cadrul conferin'ei de presa saptamanale si episodul Cristi Dulca, care dupa ce a demisionat la sfarsitul anului trecut din func'ia de director executiv al Universita'ii Cluj a fost in discu'ii si cu cei de la CFR, iar mai nou s-a vehiculat revenirea acestuia la "U"& "Cand pleci esti bun plecat.

Nici mie nu-mi plac oamenii care oscileaza. El stie mai bine motivele pentru care a plecat atunci de la "U". Eu nu as face asa ceva. Nu s-a pus problema sa lucreze la CFR. Daca l-am fi vrut pe Dulca la noi, atunci l-am fi luat, pentru ca el a vrut sa vina. A fost pe aici de doua sau trei ori. Acum nu l-as mai lua", a precizat Iuliu Muresan.