Dorinel Munteanu s-a suparat pe presa clujeana& in opinia lui, aceasta nu a reflectat victoria de la Mioveni in aceeasi masura ca si victoria Universitatii Cluj la Dej& "Cand facem lucruri bune, nimeni nu sesizeaza. Am citit presa si nu am gasit prea multe cuvinte despre victoria noastra de sambata.

S-a scris foarte mult despre partida de la Dej. Antrenorul si jucatorul Dorinel Munteanu nu are nici o rivalitate cu Universitatea Cluj. M-a deranjat foarte mult acest aspect".

Munteanu a fost completat de presedintele Iuliu Muresan, care a amintit presei ca CFR este pe locul 4, iar "U" pe locul 5 ... in Divizia B& "S-a exagerat importanta meciului de la Dej. Cred ca ceva e putred undeva, daca s-a ajuns ca aceasta partida sa fie catalogata ca una cruciala pentru Universitatea", a spus Iuliu Muresan.

Acesta a tinut sa precizeze ca prima de joc promisa celor de la Unirea Dej, echipa a doua a CFR-ului, respectiv 30 de milioane de lei vechi, a venit din partea celor de la Dej si nu de la echipa mare, CFR Ecomax Cluj& "A fost optiunea Dejului, nu a noastra de a da 30 de milioane prima la acest meci. Prima nu a fost oferita de CFR.

Fiecare club are politica sa in privinta primelor". Muresan nu s-a abtinut sa nu-i intepe inca o data pe rivalii de la Universitatea Cluj& "Din cate am auzit, golul a fost unul frumos, dar intamplator. Cred ca Unirea Dej va termina intre primele 4 sau 5 echipe din B3. S-ar putea sa termine chiar inaintea Clujului".

Referitor la partida castigata sambata la Mioveni, in fata lui FC Arges (1-0, unicul gol fiind inscris de Anca dupa un penalty controversat, in prelungirile primei reprize), Iuliu Muresan spune ca arbitrul Anton Helesteanu a acordat corect lovitura de la 11 metri& "Eu cred ca a fost 11 metri fara dubii.

Am vorbit si cu Florin Dan (n.r. jucatorul faultat in careu) si mi-a spus ca a fost lovit puternic din spate de fundasul pitestean".

Astazi, cu Nationalul lui Bergodi

Partida CFR Ecomax Cluj - FC National din cadrul etapei a 20-a a Diviziei A va fi arbitrata de o brigada avandu-l la centru pe Ionica Serea (Focsani), ajutat la cele doua linii de Ionel Popa (Pascani) si Florin Burzanescu (Craiova).

Arbitru de rezerva a fost delegat Vasile Lungu (Sibiu), iar observatori Victor Ciocan (Bistrita) si Mircea Nesu (Oradea). Meciul va incepe de la ora 16.00, pe stadionul din dealul Gruia.

Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al feroviarilor clujeni nu poate conta pentru meciul cu FC National pe Milosevic - suspendat, Martin Tudor si Balint - nerefacuti. Au revenit, in schimb, Panin, care a fost suspendat pentru partida de la Mioveni, si Tirlea, usor accidentat. Partida va fi transmisa in direct de TeleSport.

Celelalte jocuri din cadrul etapei intermediare se vor disputa miercuri dupa urmatorul program&

Gloria Bistrita – Poli Timisoara (ora 15,00 - National TV),

Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti (ora 17,00 - TVR 2),

Jiul Petrosani – FC Vaslui (ora 17,00 - netelevizat),

Farul Constanta – Poli Iasi (ora 19,30 - TeleSport),

FCM Bacau – Dinamo Bucuresti (ora 20,00 National TV).

Partidele& Steaua Bucuresti – Pandurii Tg. Jiu si Rapid Bucuresti - Otelul Galati au fost amanate. LPF nu a stabilit inca data la care se vor disputa aceste doua meciuri.