Universitatea Cluj se gandeste doar la victorie in prima partida de pe teren propriu din acest retur de campionat. Meciul "U" Cluj - CFR Timisoara se va disputa sambata de la ora 11.00 pe "Ion Moina".

In meciul de sambata, Leo Grozavu nu poate conta pe Csik, suspendat, Galdeanu, accidentat, Santejudean si Codreanu, care nu sunt la capacitatea maxima. In ceea ce-l priveste pe Marius Popescu, conducerea clubului astepta un raspuns din partea Federatiei Romane de Fotbal, pentru ca acesta sa poata intra sambata in teren.

"Facem demersurile necesare pentru ca Marius Popescu sa poata juca pe baza buletinului. Pana acum nu am primit nici o hotarare din partea FRF", a spus Alin Bǎnceu, directorul sportiv al clubului Universitattea.

Dupa cum se stie, carnetul de joc la fotbalistului a fost retinut de observatorul meciului de la Dej, Nicolae Grigorescu, deoarece a considerat ca "Papi" ar fi scandat impreuna cu galeria cuvinte jignitoare la adresa altei echipe.

Marius Popescu, prezent la conferinta saptamanala a clubului, a explicat ceea ce s-a intamplat dupa meciul castigat impotriva echipei a doua a CFR-ului, Unirea Dej. "A fost o neintelegere. Toata lumea se bucura dupa meci.

Am avut atunci o discutie cu domnul Grigorescu, am crezut ca s-a rezolvat problema si cand am ajuns la vestiar mi s-a spus cǎ vrea sǎ-mi ia carnetul. Eu oricum mi-am cerut scuze", a mai adǎugat atacantul de la "U". Acesta asteaptǎ acum o adeverintǎ de la FRF, pentru a putea juca sambǎtǎ cu CFR Timisoara.

Alin Banceu spune ca nici in ceea ce priveste cele 160 de scaune distruse de galeria lui "U" nu s-a primit nici un raspuns& "S-a facut dupa meci procesul verbal si suntem in aceeasi situatie& nu am primit nici un raspuns de la FRF."

Leo Grozavu, tehnicianul clujean, este de parere ca jucatoriii nu trebuie sa se relaxeze dupa aceasta victorie, deoarece nu au voie sa piarda nici un meci pentru a-si atinge obiectivul. "Nu pot sa joace mai degajat. Suntem in situatia in care nu ne permitem sa mai pierdem nici un meci.

"U" Cluj joaca in fiecare partida o finala. Victoria de la Dej mi-a dat siguranta ca echipa poate juca bine sub presiune", a adaugat Grozavu.

La conferinta de presa au fost prezenti si campionii nationali de raliu, Bogdan Marisca si Sebastian Itul. Acestia au declarat ca vor fi prezenti sambata la meci, precum si la alte partide ori de cate ori programul le va permite.

"Vom veni cu placere, deoarece aici am copilarit si imi doresc sa mai prind acele vremuri in care imi tineam locul timp de zece ore pentru a fi sigur ca pot vedea meciul", a spus Bogdan Marisca.