Aflat ieri la Ploiesti, senatorul PSD de Prahova, Antonie Iorgovan, s-a lansat intr-un atac dur la adresa presedintelui Traian Basescu. "Traian Basescu a devenit ingerul pazitor al femeilor democrate. Din cind in cind mai apare cite o fata blonda, gata sa-I aranjeze suvita. Asa a ajuns intiiul barbat al tariii in categoria taurilor comunali", a declarat Iorgovan.

Senatorul-avocat este nemultumit de faptul ca raportul Consiliului Suprem al Magistraturii despre starea justitiei a fost scos de pe ordinea de zi a celor doua Camere ale Parlamentului. "Motivul invocat a fost absenta ministrului Justitiei, care nu putea sa rateze ocazia de a politiza un raport despre justitie.

De fapt, Macovei nu vrea sa devina publice problemele din justitia rom=na pentru ca tinteste un post de magistrat la Curtea Uniunii Europene, post platit cu 25.000 de euro", sustine senatorul PSD de Prahova. De atacurile lui Antonie Iorgovan nu a scapat nici ministrul Integrarii, Anca Boagiu, care, in viziunea sa, aspira la functia de comisar UE, evident, tot din motive financiare.

"Atacam UE cu femeile", a subliniat Iorgovan, vrind sa sugereze ca protejatele presedintelui Basescu nu sint pregatite pentru ocuparea unor posturi europene.