La Terminalul din Constanta al Bursei Romane de Marfuri a avut loc la data de 14 aprilie a.c. o licitatie deschisa pentru achizitionarea de catre Spitalul de Pneumoftiziologie Constanta a unui numar de 7 loturi de alimente. In perioada urmatoare, la terminalul bursier constantean vor avea loc alte trei licitatii deschise.

Este vorba despre o licitatie deschisa urmata de strigare in vederea vanzarii blocurilor FB 12 si FB 14 situate pe strada Brizei din zona Faleza Sud a municipiului Constanta, licitatie care se va desfasura la data de 21 aprilie a.c. Vanzatoarea acestor imobile este nimeni alta decat societatea de stat CFR Marfa Constanta.

Aceasta companie feroviara se confrunta cu majore dificultati financiare, acumuland datorii considerabile fata de Fiscul constantean, care recent a procedat la executarea silita a acestui restantier la plata obligatiilor financiare catre stat prin scoaterea la vanzare a unor cladiri administrative si magazii apartinand tot CFR Marfa Constanta.

De asemenea, CFR Calatori Constanta, care reprezinta o alta companie feroviara a statului roman, va apela in cursul saptamanii viitoare, in ziua de 26 aprilie a.c., la serviciile Terminalului BRM Constanta pentru a achizitiona servicii de salubrizare trenuri de calatori si automotoare. Totodata, la acelasi terminal bursier local va avea loc la data de 20 aprilie a.c.

o licitatie pentru achizitionarea de catre CFR IVR Constanta a unei cantitati de 235 tone de tabla neagra.