Astazi, de la ora 16.30, Poli Mobitelco Cluj va disputa primul meci din faza I a play-off-ului impotriva echipei CSU Cuadripol Brasov, locul sapte la sfarsitul sezonului regulat. Dupa ce au obtinut medaliile de argint in Cupa Romaniei, baschetbalistii clujeni au ca obiectiv accederea in finala campionatului national.

Primul obstacol in atingerea obiectivului este formatia de la poalele Tampei, CSU Brasov. In cele doua partide disputate sn sezonul regulat, clujenii s-au impus de fiecare data (88-60, in tur si 85-58 la Cluj).

In primul tur al play-off-ului se joaca in sistemul cel mai bun din trei partide, prima la Cluj, a doua la Brasov si, daca mai este nevoie, ultima tot la Cluj. Daca trec de brasoveni, lucru previzibil de altfel, Poli Mobitelco Cluj va intalni, in semifinale, castigatoarea dintre CSU Atlassib Sibiu si West Petrom Arad.

Managerul echipei clujene, Mircea Cristescu ,este de parere ca va fi un meci foarte dificil: "Noi vom trata acest meci foarte serios. Este primul meci din faza eliminatorie si nu ne permitem sa facem greseli.

Brasovul a dovedit ca este capabila sa sncurce multe echipe. Vom trata meciul foarte serios si ne bazam, ca si in alte partide, pe publicul nostru, care ne-a ajutat in atatea randuri.

Si asteptam pe cat mai multi si de data aceasta", a declarat Cristescu, care si-a petrecut sarbatorile de Paste la parinti, in Capitala.

Antrenorul Miodrag Perisic si pivotul Zoran Krstanovici au plecat acasa pentru a fi alaturi de familii, iar Predrag Mijuskovic a ramas la Cluj. Biletele pentru meciul Poli Mobitelco Cluj - CSU Brasov vor costa 100.000 de lei vechi, iar studentii si elevii beneficiaza de o reducere de 50 la suta.

Partida va fi transmisa in direct si de postul regional de televiziune TVR Cluj, incepand cu ora 16.30.

Astazi se disputa si celelalte trei partide din faza I a play-off-ului&

•CSU Atlassib Sibiu - West Petrom Arad

•Dinamo Bucuresti - BCMUS Arges Pitesti

•CSU Asesoft Ploiesti - CSM Oradea

Meciurile doi si trei se vor disputa in data de 30 aprilie, respectiv 3 mai.

In semifinale se vor disputa maximum cinci partide, iar in finala cel mai bun din sapte partide.