Universitatea Cluj va sustine un nou examen pentru promovare. Adversarul, Unirea Alba Iulia, isi joaca ultimele sanse pentru evitarea retrogradarii. Saptamana viitoare, turcii de la World Metal vor da un raspuns in ceea ce priveste implicarea din punct de vedere financiar la clubul clujean.

In cadrul magazinelor Oncos, unul dintre actionarii clubului, vor fi deschise mai multe puncte de vanzare a produselor promotionale cu sigla "U".

Antrenorul "Sepcilor rosii", Leo Grozavu, este convins ca nu vor avea un meci usor la Alba IuliaS "Suntem constienti de dificultatea meciului de la Alba Iulia, ei isi joaca una dintre ultimele sanse de a ramane in aceasta divizie.

Stim ce ne asteapta si sper ca la ora meciului sa aliniem cea mai buna echipa si sa castigam partida. Speram sa facem un joc bun pe care sa-l dublam cu un rezultat pe masura", a declarat acesta.

Lucian Danciu, presedintele consiliului de administratie al clubului de pe malul Somesului, a dezvaluit care este stadiul discutiilor cu World Metal, firma care a preluat Combinatul de Utilaj Greu (CUG)S "Am avut doua runde de discutii cu turcii de la World Metal, in care le-am prezentat ceea ce am facut aici, ceea ce vrem sa facem.

Acum urmeaza ca dansii sa se hotarasca in ce fel se vor implica la club. Exista doua posibilitatiS sponsorizare sau actionariat. Saptamana viitoare asteptam un raspuns ferm de colaborare din partea lor".

Reprezentantii firmei au asistat la ultimele doua meciuri ale Universitatii Cluj disputate pe tren propriu. Unul dintre actionarii firmei este vicepresedintele clubului Fenerbahce.

In cel mai scut timp, suporterii Universitatii vor putea cumpara produse cu insemnele clubului din standurile special amenajate in cadrul lanturilor de magazine Oncos. De asemenea la stadion va fi amenajata o sala de forta pentru sportivi.

In cadrul etapei a 23-a se disputa partidele:

•Gaz Metan Medias - FC Bihor Oradea

ArbitriS Alexandru Tudor (Bucuresti) - Cristian Nica (Ploiesti), Bogdan Veliciu (Bucuresti). ObservatorS Simion Surdan (Timisoara)

•Liberty Oradea - FCM Resita

ArbitriS Adrian Comanescu (Rm. Valcea) - Cornel Avram, Sorin Caia (ambii din Timisoara). ObservatorS Dan Dragos Craciun (Cluj)

•Corvinul Hunedoara - Unirea Dej

ArbitriS Claudiu Stefanuti (Nasaud)- Silviu Mocanu, Emil Cristea (ambii din Arad). ObservatorS Victor Cruceana (Bucuresti)

•UTA Arad - CFR Timisoara

ArbitriS Dan Berbecaru - Bogdan Medrea (ambii din Ramnicu Valcea), Gero Szabo ( Cluj). ObservatorS Dorin Naste (Tg. Mures)

•Minerul Lupeni - Unirea Sannicolau Mare

ArbitriS Ciprian Dansa (Oradea) - Nicolae Dobrica, Florin Paunescu (ambiidin Rm.Valcea).ObservatorS Gheorghe Farcas (Tg. Mures)

•Unirea Alba Iulia - "U" Cluj

ArbitriS Anton Helesteanu (Iasi) - Dragos Iliescu, Florin Buzarnescu (ambii din Craiova). ObservatorS Adrian Ramurescu (Bucuresti)

•Gloria II Bistrita - Olimpia Satu Mare

ArbitriS David Radu (Resita) - Nicolae Botezatu (Piatra Neamt), Gabriel Barjac (Zalau). ObservatorS Radu Petrescu (Brasov)

•ISCT va sta.