CFR Ecomax Cluj va disputa maine, cu incepere de la ora 18.00, partida cu FCM Bacau din cadrul etapei a 26-a a Diviziei A. Meciul se va disputa la Dej, deoarece arena din Gruia a intrat in reparatii, aici urmand sa fie montat un nou gazon cu sistem modern de drenaj.

Rapid Bucuresti si Farul Constanta sunt celelalte doua echipe care vor mai vizita Dejul in acest sezon. Stadionul "Unirea" din Dej are o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri.

Ultima partida de Divizia A care s-a disputat pe acest teren a avut loc in urma cu exact 11 ani, in mai 1995, cand Universitatea Cluj a jucat aici cu Otelul Galati, intrucat a avut terenul suspendat. Meciul de atunci s-a incheiat cu victoria "gazdelor", scor 2-0.

Etapa trecuta, CFR-istii au pierdut trei puncte foarte pretioase in incercarea de a se apropia cat mai mult de podium. Un nou pas gresit in partida cu bacauanii i-ar putea duce dincolo de locul sase, ultimul acceptat de conducere ca si obiectiv.

Elevii lui Dorinel Munteanu mai au de disputat in aceasta editie de campionat trei partide pe "teren propriu", la Dej, (cu FCM Bacau, Rapid Bucuresti si Farul Constanta) si doua in deplasare (cu Steaua Bucuresti si Gloria Bistrita).

Bacaul se afla la cea de-a opta infrangere consecutiva, singurul punct fiind obtinut in prima etapa a returului, acasa, cu FC National, scor 2-2. Cei de la FCM Bacau au inscris cinci goluri si au primit nu mai putin de 19. Moldovenii mai au de disputat, in data de 17 mai, restanta cu Steaua Bucuresti.

Pentru partida cu FCM Bacau, Dorinel Munteanu nu poate conta pe trei jucatori de baza: Cotolan si Minteuan, ambii suspendati, si Vasile Jula, accidentat. FCM Bacau este ca si retrogradata in esalonul secund, dar pentru a nu pleca cu puncte de penalizare in Divizia B, trebuie sa-si indeplinesca baremul de 22 de puncte impus de FRF.

In acest moment, formatia antrenata de Cristi Popovici se afla pe ultimul loc, cu 13 puncte.

Partida va fi arbitrata de o brigada din Bucuresti, avandu-l la centru pe Viorel Sandu, ajutat la cele doua linii de Cornel Fecioru si Dumitru Bargaoanu. Arbitru de rezerva a fost delegat Iosif Biro, din Medias, iar observator Mircea Stoenescu (Bucuresti).

Iata programul complet al etapei a 26-a:

•Vineri:

CFR Ecomax Cluj - FCM Bacau (ora 18.00 - Telesport)

•Sambata:

Jiul Petrosani - Dinamo (ora 17.00 - TVR 2)

Gloria Bistrita - Steaua (ora 18.00 - National TV)

CS Vaslui - Pandurii Tg. Jiu (ora 18.00 - Telesport)

FC National - Poli Timisoara (ora 20, 30 - Antena 1)

•Duminica:

FC Arges - Otelul Galati (ora 17.00 - Telesport)

Sportul Studentesc - Poli Iasi (ora 18.00 - National TV)

Rapid - Farul Constanta (ora 20.30 - TVR 1)