Dupa infrangerea din etapa trecuta de la Alba Iulia, Universitatea Cluj nu mai are voie sa faca nici un pas gresit pentru a-si atinge obiectivul& promovarea. Conducerea clubului a anuntat ca in cazul unui nou esec, jucatorii sau antrenorii vor plati.

In cele sapte meciuri pe care le mai au de disputat, fotbalistii de la "U" trebuie sa obtina maximum de puncte pentru a nu ajunge la jocul rezultatelor.

Alin Banceu, directorul sportiv al clubului, spune ca echipa mai are sanse la promovare chiar si dupa esecul de la Alba Iulia& "In ciuda faptului ca am facut iar un pas gresit si dezamagirea a fost foarte mare, pastram in continuare sanse la promovare si toate eforturile se concentreaza asupra meciului cu Minerul

Lupeni. Jucatorii au o datorie morala fata de culorile clubului. Ne asteapta o saptamana de foc, meciul cu Lupeniul de sambata si apoi deplasarea de la Arad, miercuri", a declarat fostul jucator al Universitatii.

Si Leo Grozavu a reafirmat importanta acestor ultime sapte meciuri& "Toata lumea e constienta ca sunt sapte meciuri decisive, sapte finale, cum le-a numit presa. Pentru a fi siguri de promovare, trebuie sa castigam toate meciurile pe care le mai avem de disputat, dar in acest moment ma gandesc doar la partida de sambata.

Vrem sa demonstram ca la Alba a fost un accident", a spus antrenorul "studentilor", care a anuntat ca va face unele schimbari in echipa. Grozavu a explicat si de ce nu a demisionat dupa meciul cu Unirea Alba Iulia (pierdut cu 1-0), cand o parte din suporteri i-au cerut sa plece& "Eu nu sunt un las, lupt pana in ultima clipa.

Nu m-am apucat de antrenorat ca sa demisionez. Sunt cu constiinta impacata in legatura cu meseria pe care o prestez. Nu este un ultimatuum doar pentru mine, ci pentru toti, de la antrenori la jucatori si conducerea administrativa. Daca nu iese asa cum ne dorim, nu doar Grozavu este vinovat".

Luni este asteptat la club un alt fost jucator al Universitatii, Adrian Falub, pentru "a lua pulsul echipei", dupa cum a declarat Alin Banceu si a vedea in ce masura ar putea ajuta clubul si ce functie ar putea primi. Adrian Falub mai are contract doi ani cu Digenis din prima liga cipriota.

Partida cu Minerul Lupeni va fi arbitrata la centru de Marius Martis (Focsani), ajutat la cele doua linii de Flaviu Damaschin (Timisoara) si Lucian Sarbu (Focsani). Observator a fost delegat Stefan Szilaghi (Satu Mare).

Sambata, in cadrul etapei 24, in seria B3 se mai disputa meciurile&

FC Bihor - Olimpia Satu Mare

FCM Resita - Gaz Metan Medias

CFR Timisoara - Corvinul Hunedoara

Unirea Sanicolau Mare - UTA

Gloria II Bistita - Unirea Alba Iulia

Liberty Salonta va sta.