De doua zile, printul Charles de Walles este musafirul zonei de nord a judetului. Fiind o vizita privata, autoritatile Sibiului habar nu aveau de traseul celebrului musafir. „La fel ca toata lumea, eu numai am auzit ca o fost pe aici printul Charles. Printul e foarte discret, pac - pac!, si a plecat.

Asa a facut si acum cativa ani cand a fost pe aici", povestea ieri pe la pranz seful de post din Laslea. In dupa-amiaza de marti, printul Charles a vizitat conacul de la Malancrav - comuna Laslea -, unde Fundatia Mihai Eminescu Trust detine proprietati importante. „L-am intampinat pe print la Malancrav.

Printul Charles a mai inspectat si lucrarile de la Viscri, de langa Sighisoara. Din ce am vazut eu, a fost multumit de ce a vazut. Noua nu ne-a facut nici o promisiune.

Marti seara, printul a plecat inspre Sighisoara", a declarat Dorin Boila, arhitectul lucrarilor efectuate la conacul din Malancrav, conac intrat in posesia Fundatiei Mihai Eminescu Trust, patronata de Printul Charles.

Mostenitorul tronului britanic, s-a aflat, marti, intr-o scurta vizita privata si in satul covasnean Miclosoara, orasul Baraolt, la invitatia grofului Kalnoky Tibor, transmite MEDIAFAX.

Printul Charles s-a plimbat, timp de aproximativ doua ore, pe ulitele satului si a discutat cu localnicii si cu reprezentantii autoritatilor. Vizita discreta a lui Charles a mai fost surprinsa, ieri, si la Brasov.

Ieri dupa amiaza, prin Sibiu circula zvonul ca printul ar urma sa plece inapoi in Marea Britanie cu un avion, ce va decola de pe Aeroportul sibian. Reprezentantii Aeroportului nu au confirmat, insa, zvonul.