Societatea de investitii financiare SSIF Broker SA angajeaza brokeri in Medias si in alte cinci orase importante din vecinatatea judetului Sibiu. Broker SA intentioneaza sa deschida noi agentii, in cadrul unei campanii nationale.

SSIF Broker SA, unul din principalii actori de pe piata de capital din Romania, intentioneaza sa infiinteze agentii la Medias, Sebes, Hunedoara, Reghin si Petrosani. "Cautam in aceste localitati agenti de servicii de investitii financiare care au un atestat ce le permite sa practice meseria de broker.

Vrem sa fim cat mai aproape de clienti. In plus, un numar mai mare de broker este un avantaj pentru clienti, pentru ca brokerii au mai mult timp pentru fiecare client.

SSIF Broker desfasoara de fapt o campanie la nivel national, de infiintare de noi sucursale si agentii", declara Laurentiu Fugaru, directorul sucursalei Sibiu a SSIF Broker SA. Acesta precizeaza ca si in orasul Sibiu compania de investitii financiare are in vedere infiintarea de noi agentii, inca din acest an. SSIF Broker SA are peste 30 de sucursale si agentii in tara.

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti, al Asociatiei Nationale a Societatilor de Valori Mobiliare, actionar la Societatea Nationala de Compensare, Decontare si Depozitare pentru Valori Mobiliare, Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, Casa Romana de Compensare.

SSIF Broker SA este o societate cu capital privat integral romanesc. De la infiintare si pana in prezent nici un actionar nu a detinut controlul asupra societatii; prin actul constitutiv se prevede ca nici un actionar nu poate sa detina mai mult de 15% din capitalul social al SSIF Broker SA.