Incepand de saptamana trecuta, prin hotararea Biroului Executiv al Consiliului Director din Serviciul Roman de Informatii, la comanda Sectiei Judetene de Informatii Brasov a fost numit col. Radu Voroneanu-Popa.

Colonelul Radu Voroneanu-Popa este nascut in anul 1963, licentiat in istorie si filosofie, cu studii master in integrare europeana si securitate si a intrat in randul cadrelor active ale Serviciului Roman de Informatii in anul 1992. Din anul 1996 a indeplinit functii de conducere in diferite unitati teritoriale ale SRI.

Incepand cu 22 iunie a.c., prin hotararea Biroului Executiv al Consiliului Director din Serviciul Roman de Informatii, la comanda Sectiei Judetene de Informatii Teleorman a fost numit lt. col. Nicu Paraschiv, nascut in anul 1964, licentiat in drept. Nicu Paraschiv a intrat in randul cadrelor active ale Serviciului Roman de Informatii in anul 1990.

In perioada 1998 - 2006 a indeplinit functii de conducere in diferite unitati teritoriale ale SRI. Din 23 iunie a.c., prin hotararea Biroului Executiv al Consiliului Director din Serviciul Roman de Informatii, la comanda Sectiei Judetene de Informatii Olt a fost numit lt. col. Irinel Marius Voinea.

Noul sef al Sectiei Olt este licentiat in drept si a urmat cursurile postuniversitare de Stiinte Penale. A intrat in randul cadrelor active ale Serviciului Roman de Informatii in anul 1990. In perioada 2003-2006 a detinut diverse functii de conducere. O numire similara este asteptata si la Cluj.