In urma cu cateva zile, in presa centrala au aparut speculatii cu privire la o eventuala casatorie intre solista clujeana Andra si prezentatorul TV Catalin Maruta, care formeaza, de aproximativ un an, un cuplu. Presa afirmase ca cei doi isi vor pune pirostriile in toamna acestui an si ca tatal solistei, Alexandru Mihai, care ii este si impresar, cauta deja rochie de mireasa pentru fiica sa.

Cu toate acestea, tatal artistei infirma cele aparute in presa centrala. El spune ca nu a venit momentul pentru o astfel de schimbare in viata fiicei sale, a carei cariera este in plina ascensiune. ‘‘Este o tampenie romaneasca, un mateial scris fara responsabilitate, bazat probabil pe niste presupuneri, nimic mai mult.

Nici nu se pune problema unei casatorii, nici pe departe, nici macar nu au fost discutii pe aceasta tema. Andra este in primul an de facultate, are o cariera in ascensiune, avem numeroase planuri si proiecte pe care vrem sa le punem pe picioare, nicidecum o casatorie’‘, a sustinut Alexandru Mihai, tatal solistei.

Acesta a mai adaugat ca Andra se afla pe litoral, in acest moment, intr-o scurta vacanta, dupa care va onora concertele pregatite prin cateva cluburi de pe litoral, dar si recitalurile de prin tara. ‘‘Andra e pe litoral, si-a luat cateva zile libere, pentru distractie, intrucat va avea o vara incarcata cu concerte pe litoral si prin tara.

Pe litoral va merge in cateva cluburi, unde are programate recitaluri si apoi prin diferite orase din tara unde are programate concerte’‘, a subliniat tatal-impresar.

In plus, Andra va petrece alaturi de iubitul ei prima vacanta in strainatate - in Spania sau Grecia, in toamna acestui an, dupa ce se vor achita de obligatiile pe care le au pe perioada verii - Maruta va prezenta de pe litoral de la Neptun, iar Andra va onora concertele. ‘‘E ceva normal ca un cuplu sa mearga in vacanta, sa se relaxeze dupa un an de munca.

In plus ma bucur ca nu va fi singura si ca are in acest fel protectie din partea prietenului ei’‘, a incheiat tatal artistei.