Prostitutia este in floare in Cluj-Napoca. O prostituata clujeanca castiga peste 30 milioane lei vechi pe luna * Calitatea costa mai mult * Castiguri mari in Japonia

Prostitutia este una din cele mai profitabile industrii de pe planeta. Profitul obtinut din prostitutie sau traficul de fiinte umane se ridica anual la sume greu de imaginat pentru un om obisnuit. In mai multe tari s-a considerat ca, pentru a putea tine sub control acest flagel al societatii umane, este mai sigur ca prostitutia sa fie pusa sub stricta supraveghere.

Astfel, in mai multe tari din lume, prostitutia este legala si se practica in case de toleranta in cartiere special amenajate pentru practicarea celei mai vechi meserii din lume. Si in Romania s-a pus problema legalizarii prostitutiei, dar, pana in acest moment, toate demersurile s-au soldat cu esecuri.

In Romania, ca peste tot de altfel, preturile pentru serviciile oferite de prostituate difera in functie de calitatea ofertei. Astfel, in pasajul de la gara o prostituata costa 400.000 lei vechi, iar in cluburile selecte serviciile oferite de prostituate pot sa saraceasca buzunarele cu pana la 500 euro.

Masaj cu surprize

Mai toata lumea este obisnuita ca noaptea, la benzinariile de la intrarea in Cluj-Napoca, sa fie mai multe domnisoare, care, in schimbul unei sume de bani, sa-si ofere corpul. Totusi aceasta practica este oarecum demodata, fetele gasind o noua metoda de a se prostitua fara a mai fi nevoite sa stea in frig sau ploaie. Metoda nu este una foarte ingenioasa, dar este foarte practica.

Ele concep un anunt la mica publicitate in care ofera servicii de masaj erotic sau thailandez. De obicei, in spatele acestor anunturi se ascund prostituatele. “Masajul” se practica la domiciliul “maseuzei”, dar exista si cazuri in care aceasta vine la domiciliul clientului.

Pretul unui masaj erotic cu finalizare sexuala variaza intre 700.000 lei vechi si trei milioane lei vechi, in functie de serviciile pe care “maseuza” le ofera. Astfel, pentru o partida normala, pretul este de aproximativ un milion lei vechi. Perversiunile costa putin mai mult.

Daca clientul doreste o partida de sex anal, trebuie sa mai scoata din buzunar inca aproximativ un milion lei vechi. Pentru o partida in trei, clientul trebuie sa scoata din buzunar aproape trei milioane lei vechi, in functie de cat timp doreste sa stea cu domnisoarele.

Ieftin pe strada

Chiar daca aceasta metoda este mult mai sigura si mai profitabila, unele domnisoare prefera inca sa stea la produs in strada. Zonele din Cluj-Napoca unde inca pot fi intalnite traseistele sunt pe Calea Turzii, in pasajul din gara, pe varianta Grigorescu- Manastur sau pe varianta Manastur-Zorilor. Preturile variaza in functie de zona si de calitatea serviciilor oferite.

Astfel, locul cel mai ieftin este in pasajul de la gara. Acolo, o partida normala este aproximativ 400.000 lei vechi, in timp ce pe “Turzii”, odata cu calitatea, creste si pretul, o prostituata oferindu-se incepand de la 600.000 lei vechi pe ora. De asemenea, pretul variaza si in functie de durata de timp pe care clientul doreste sa o petreaca cu “printesa”.

De obicei, durata de timp standard pe care clientul o plateste este o ora. Daca doreste sa petreaca mai mult timp cu domnisoara, el trebuie sa plateasca mai mult. Pentru o noapte plina de pasiune alaturi de o profesionista, clientul trebuie sa scoata din buzunar cu aproape un milion lei vechi mai mult decat pretul standard. Iar perversiunile se platesc si mai scump.

Numai ca nu toate fetele accepta perversiuni. In cazul in care accepta, tariful este de aproximativ 700.000 lei vechi pentru o partida de sex anal. Pentru o noapte cu doua domnisoare, clientul trebuie sa scoata din buzunar aproximativ doua milioane lei vechi.

Meseria, bratara de aur

Am reusit sa stam de vorba cu mai multe profesioniste in domeniu, aceastea fiind de acord sa ne dezvaluie cateva din tainele meseriei. “Fac aceasta meserie din doua motive. Primul ar fi ca imi chiar place, iar al doilea ca banii pe care ii castig ma ajuta sa-mi intretin familia. Daca mai tinem cont si de faptul ca sotul meu nu castiga foarte mult, trebuie sa intretin cumva familia.

Atat eu, cat si colega mea suntem casatorite, eu am si un baietel. Sotii nostri stiu ca avem un apartament inchiriat si cred ca banuiesc ce facem, dar nu ne-au zis niciodata nimic. Sotul are un salariu de cinci milioane la firma, iar eu castig cam 25-35 de milioane pe luna. El prefera sa nu intrebe, este multumit ca aduc bani in casa. In zilele bune avem cam patru clieti.

Au fost si zile in care nu am avut nici un client. La inceput a fost mai greu pana am reusit sa ne formam o clientela. Acum avem domni care ne suna regulat, clientii nostri fideli. Tarifele noastre nu sunt exagerate. Pentru o partida normala cu una dintre noi clientul trebuie sa plateasca 700.000 lei vechi. Daca doreste s-o faca cu amandoua, trebuie sa scoata din buzunar doua milioane.

Domnii care doresc perversiuni sa se abtina, nu facem asa ceva”, a declarat A.P, o adepta a metodei “masaj”.

Tokyo sau Italia

Am reusit sa discutam si cu o profesionista care a trecut de mult granitele Romaniei, ajungand in cealalta parte a globului, tocmai in Tara Soarelui Rasare. “Este o mare diferenta intre Romania si Japonia. Acolo lumea e mai dura, mai rece. Au reguli foarte stricte. Eu am prins mai multe contracte in Japonia ca dansatoare la bara. N-am dansat nici o secunda in club.

Aveam o camera in care eram cazata cu inca o colega si cu o marocana si seara mergeam la produs. Trebuia sa mergem in club sa stam putin de vorba cu clientii si apoi sa mergem cu ei intr-o camera de hotel pe care tot ei o plateau. La inceput a fost mai dificil cu limba. Dupa cateva luni de stat am invatat japoneza chiar bine. Aveam destul de multi clienti.

Erau seri in care aveam numai unul, dar erau si seri in care prindeam si trei clienti. Noptile fara activitate erau foarte rare. Ziua dormeam, mai ieseam la cumparaturi, ne mai plimbam, dar nu ne puteam duce singure. Tot timpul aveam escorta dupa noi. Era foarte periculos daca mergem singure. Au fost multe cazuri in care mai multe fete au fost rapite de mafioti si nu s-a mai auzit nimic de ele.

Era o masina care ne ducea si ne aducea de la locul unde stateam. Aveam si colege din Japonia, dar clientii se dadeau in vant in special dupa noi. Totusi, performantele sexuale ale japonezilor lasa de dorit. Nu se compara in nici un caz cu europenii. Japonezii au totusi un punct in plus fata de europeni, sunt mult mai generosi. Eu nu primeam banii de la client.

Toti banii mergeau la tipa care avea grija de noi si ea ne dadea la sfarsitul lunii 2.000 dolari. Pe langa acesti bani, clientii ne mai dadeau si un mic bacsis, vreo 3-400 de dolari. Am venit de acolo cu o suma frumusica. Chestia frumoasa era ca, daca vroiam sa plecam acasa, puteam pleca oricand. Nu ne tinea nimeni cu forta.

Am auzit cazuri de fete care au fost sechestrate, dar se pare ca eu am avut mare noroc. As mai merge inapoi, dar e prea departe. Mai bine ma duc in Italia. Acolo nu se castiga asa de multi bani, dar totusi nu e asa departe”, a incheiat M.M.