Fara doar si poate, in ultima perioada astrele nu tin cu Adrian Mititelu, patronul clubului de fotbal Universitatea Craiova.

Echipa a luat-o vertiginos in jos, cu „sanse” de o noua retrogradare in B, insusi Mititelu a fost suspendat mai multe etape din cauza limbajului dar si a comportamentului violent din timpul meciurilor de fotbal, iar din vara si chiar si ieri incidentele cu masina personala par sa nu il slabeasca.

Ieri, de exemplu, Mititelu s-a trezit cu Mercedesul „sifonat” de un camion al firmei angajate de Primaria Craiova pentru - culmea - reconstructia centrului orasului. In vara, caci aici povestea este si mai interesanta, se pare ca Mititelu a lovit cu acelasi Mercedes o masina parcata in fata hotelului Rex din statiunea Mamaia, dupa care... dus a fost.

Se poate concluziona, asadar, ca Adrian Mititelu a fost „pedepsit” pentru paguba din vara prin intermediul intamplarii de ieri, cand frumusete de Mercedes S430 a fost lovit in parcare.

Ca sa nu para prea afectat de situatie, Mititelu a declarat ieri ca aripa si usa din dreapta a masinii il vor costa 10.000 de lei noi, dar ca... si-asa asteapta o masina noua, la inceputul lui octombrie. Singura suparare ar fi, a mai spus ieri bossul de la Craiova, ca voia sa dea Mercedesul la schimb... Dar, sa revenim la cele petrecute in statiunea Mamaia, in luna august.

Parca incredibila situatia, dar posesorul Mercedesului inmatriculat DJ - 68 - UCV, Adrian Mititelu, este acuzat ca, intr-o parcare (si de data asta tot parcarea, bat-o vina!), a lovit un Porche inmatriculat cu numarul B - 74 - RCG. Intamplarea s-a petrecut pe data de 21 august, pe la orele 15.00.

Grav nu este ca Mititelu i-a lovit omului masina, ci ca a plecat fara sa se uite inapoi. A trecut de atunci mai bine de o luna de zile si... nimic. Nu tu Mititelu care sa recunoasca fapta, nu tu despagubiri catre proprietarul Porsche-ului, asta in pofida faptului ca respectivul a reclamat, chiar in aceeasi zi, la Politia Rutiera Constanta, la Tamponari, incidentul de la hotel Rex.

De atunci si pana acum lucrurile s-au miscat in ritm de melc. Mai exact, Politia Rutiera Constanta a purtat mai multe discutii pe tema data cu Politia din Craiova, din cate au aflat reporterii „Replica” si telefonic, dar si prin adrese scrise. Insa... nimic.

Una dintre explicatii este ca pana nu se stabileste cu exactitate daca intr-adevar Mititelu se afla al volan sau daca intr-adevar el a lovit masina reclamantului, Mititelu e „basma curata”.

Lucrurile chipurile se misca incet pentru ca, la politie, de regula, sunt reclamate cate 5-6 cazuri pe zi de conducatori auto care lovesc masini in parcare si apoi pleaca „impacati” cu gandul ca nu i-a vazut nimeni sau chiar daca i-au vazut cercetarea dureaza suficient de mult cat sa se plimbe in continuare pe strazi.

O alta explicatie ar fi ca Mititelu e Mititelu, totusi! Ditamai patronul si persoana influenta. Daca intr-un final se va dovedi fara tagada ca patronul clubului Universitatea Craiova este vinovat de tamponare si parasirea locului faptei, el risca suspendarea carnetului de sofer pe o perioada de 90 de zile si o amenda intre 200 si 800 de lei noi. Vom reveni.