Dupa carte, film

Pe acorduri de Clayderman, Iri si-a lansat simbata cartea „Viata lui Irinel Columbeanu" si la Cluj-Napoca, la Libraria Universitatii. Femei de toate virstele, pe tocuri cui ori in tenisi comozi, au venit la eveniment pentru a-l cunoaste si pentru a primi un autograf din partea mondenului.

Irinel a zimbit fiecarei admiratoare in parte, a avut rabdare cu fragedele fiinte si le-a intiparit pe coperta un autograf de vedeta.

La eveniment, Columbeanu a declarat, referindu-se la succesul financiar pe care l-a atins in timp, ca nu a facut niciodata nimic murdar.

„Poate si un film", a lasat Irinel sa se inteleaga despre ce va urma cartii scrise de jurnalistul Catalin Tache. Acesta a transcris nu mai putin de 50 de casete inregistrate cu Columbeanu. Cartea vorbeste despre copilaria afaceristului, despre traiectoria vietii sale tumultuase si nu vorbeste despre nici o alta femeie ce a facut parte din viata lui, pina la Monica.

Cartea a fost publicata in 5.000 de exemplare, iar o parte din banii incasati in urma vinzarilor vor fi donati Patriarhiei Romane.

Botez cu fite

Daca simbata nu a fost prezenta alaturi de sotul ei, Monica Columbeanu si-a facut aparitia ieri, la Cluj, unde a luat parte, alaturi de Iri, la botezul micutului Mateias Ioan Miko, baiatul patronului Transilvania Fashion, Matei Miko. De altfel, Matei si sotia acestuia, Monica, sint si nasii de casatorie ai cuplului Columbeanu.

Micutul a fost ieri botezat de parintii lui Irinel, Ion si Georgeta Columbeanu, iar evenimentul s-a desfasurat in Capela Seminarului Teologic din Cluj. Rude ale familiei Miko, dar si prieteni apropiati au luat parte la botez.

Matei Miko este asociat al lui Columbeanu la Transilvania Fashion, agentie de modelling prin intermediul careia miliardarul a cunoscut multe femei ce au facut parte la un moment dat din viata lui, dar si pe actuala sotie, Monica, cu care asteapta un copil peste trei luni.

O serie de figuri mondene din Bucuresti si din Cluj-Napoca au luat parte ieri la eveniment, printre care si patronul binecunoscutului club clujean „Diesel", Mircea Buteanu. Evenimentul a fost urmat de o petrecere privata, desfasurata la „Casa Matei".

Iri a ajuns la Cluj-Napoca dupa un accident

Irinel Columbeanu a ajuns la Cluj dupa ce fusese implicat intr-un accident de circulatie produs la iesirea din localitatea Mehadia, din judetul Caras Severin. Iri conducea Bentley-ul sau spre Timisoara, unde se grabea sa isi lanseze cartea.

Din cauza neatentiei, acesta s-a apropiat periculos de mult de axul drumului, „frecindu-se" de o camioneta care venea din sens opus, fara ca vreunul dintre soferi sa fie ranit. Miliardarul a fost sanctionat cu avertisment din partea Politiei.