Hotii nu s-au atins de nimic, in afara de dulapul de metal, unde sperau sa gaseasca bani. „Noi, insa, nu tinem bani in sediu", a explicat Lavinia Bologa, sefa de cabinet a presedintelui PNL Cluj, Marius Nicoara. Potrivit acesteia, cei care au intrat cu forta in sediul PNL nu s-au atins nici de laptop-ul lui Nicoara, care era asezat la vedere.

Alaturi de sediul PNL, in aceeasi noapte a fost ravasit si sediul Teatrului de papusi „Puck", aflat in aceeasi curte. Si aici, hotii au spart mai multe usi si au intors pe dos majoritatea incaperilor. Intimplarea nefericita a venit exact in ziua in care institutia inaugura in oras un festival international de teatru de papusi.

Potrivit comisarului-sef Ioan Herdea-Rus, comandantul Politiei Municipiului Cluj-Napoca, din primele cercetari se pare ca autorii cautau sume de bani, insa nu le-a fost dat sa gaseasca nici un sfant. „Inca nu s-a stabilit cu certitudine daca s-a furat ceva sau cit s-a furat.

Cert este ca s-a intrat prin efractie, iar cercul de suspecti care s-a conturat este acum cercetat", a mai mentionat acesta.

Dana Vartic, din cadrul Teatrului de Papusi "Puck", ne-a declarat ca a mai existat o tentativa de spargere a institutiei, cu doua saptamini in urma, insa atunci usa a fost doar usor fortata. Din fericire, incidentul nu a afectat festivalul de teatru, deoarece deschiderea acestuia a avut loc la Teatrul National din Cluj-Napoca.