Loc de veci de la Emil Boc

Mai multe persoane au sunat in cursul zilei de ieri la redactia Monitorului, aratindu-si interesul de a-i ajuta pe apartinatorii lui Iosif Covaci (Lulu) pentru inmormintare. Crisan Carmen, de exemplu, s-a oferit sa doneze un sicriu. „M-am gindit ca au nevoie de ajutor“, a declarat clujeanca.

Din partea Mitropoliei Clujului, apartinatorii lui Lulu au primit bani pentru o parte din cheltuielile inmormintarii. De asemenea, Primaria Cluj-Napoca a oferit familiei un loc de veci in Cimitirul Central din Cluj. De asemenea, primarul Emil Boc va trimite si o coroana din partea lui la funeraliile de joi, de la ora 12, la Capela Cimitirului Central din Cluj-Napoca.

Familia lui Lulu cere ajutor

Cumnatul lui Lulu, Matei Greta, ne-a povestit, cu lacrimi in ochi, ca nu au bani sa pregateasca funeraliile acestuia. „Nu avem ulei, nu avem alimente, am avea mare nevoie de ajutor“, a spus acesta. Reprezentantii primariei ne-au declarat ca nu se vor ocupa de inmormintare, deoarece Iosif Covaci

nu era pe lista persoanelor ce beneficiaza de ajutor social. Cumnatul lui, care i-a fost si tutore, a cerut, prin intermediul nostru, ajutorul cititorilor nostri. Cei care doresc sa-i ajute pot face un mic gest de donatie, la adresa strada Rubin Patitia nr. 13, apartamentul 1, locuinta familiei lui Lulu.

De precizat ca, in urma autopsiei realizate ieri, s-a stabilit ca Lulu a murit datorita unui infarct.

Mesaje de adio

Cititorii nosrti au lasat mesaje de adio pe site-ul Monitorului de Cluj:

? „Lulu si «leul lui de cinci» nu va muri niciodata, pataniile si povestile lui vor ramine mereu in inimile noastre, ale clujenilor! Dumnezeu sa-l ierte!“ (Usu)

? „Ai fost singurul om care ai stiut sa aduci zimbetul pe buzele noastre ori de cite ori am avut ocazia sa te intilnim si ne-ai facut sa zimbim chiar daca aveai necazuri. Ai fost unicat, Lulu! Nu te vom uita niciodata, o sa ramii o amintire vie in inimile noastre“. (O eleva)