O fetita de cinci ani din judetul Brasov a disparut fara urma de mai bine de 10 zile, din fata blocului iar acum politistii din intreaga tara o cauta fara incetare. Inca de la data disparitiei zeci de politisti si gardieni publici au inceput sa scormoneasca localitatea de domiciliu a fetitei, comuna Hoghiz si zonele limitrofe, dar fara niciun rezultat.

Minora, data acum in urmarire generala iar politistii sibieni au intrat si ei in alerta maxima. Roxana Iakab are 80 de centimetri inaltime, fata rotunda, ten masliniu si ochi caprui. Fetita are parul negru prins in codite pana la umeri. La data disparitiei, Roxana era imbracata cu un fas de culoare rosie, pantaloni albastri si adidasi de aceeasi coloare.

Cazul minorei a fost prelucrat si de Serviciul Investigatii Criminale din Sibiu, cu toti politistii operativi din cadrul inspectoratului, inclusiv cu cei de la posturile de politie. Fotografia minorei a fost multiplicata si data tuturor structurilor operative, pana la nivelul posturilor de politie.

"Au fost facute verificari in randul minorilor cersetori, din judetul Sibiu, existand ipoteza ca aceasta ar fi fost rapita pentru a fi obligata sa cerseasca.

In continuare, zilnic, se organizeaza si se desfasoara activitati punctuale care au drept scop identificarea minorei sau a persoanelor care au intrat in contact cu ea, precum si identificare altor persoane urmarite in temeiul legii”, spune subinspector Ramona Valcea, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie al Judetului Sibiu.

Oamenii legii sibieni pastreaza legatura permanenta cu Inspectoratul de Politie al Judetului Brasov. Pana acum insa nici urma de micuta disparuta din fata casei pe data de 4 noiembrie.