Izorep Targu Mures va juca in devans meciul din etapa a 13-a a Diviziei B de futsal. Formatia targumureseana va intalni in Sala Polivalenta echipa Elite Gheorgheni, azi, de la ora 17.

Ultimul meci al celor de la Izorep, pe teren propriu, din acest an, ar fi trebuit sa aiba loc pe 13 decembrie, insa conducatorii formatiei muresene au decis sa dispute jocul cu Elite Gheorgheni miercuri, adica astazi. Astfel, de la ora 17, in Sala Polivalenta, echipa lui Illes Kalman va da ultima reprezentatie din 2006 in fata propriilor suporteri.

Va fi, cu certitudine, un nou moment de virtuozitate al elevilor lui Jakab Zoltan.

Pana acum, Izorep a castigat tot ceea ce a disputat: noua victorii din tot atatea meciuri. Daca la aceste rezultate adaugam golaverajul impresionant: 100-15, avem in fata imaginea completa a ceea ce inseamna o echipa prea buna pentru divizia secunda.

Dupa cum spuneau antrenorul si presedintele clubului muresean, pe langa promovare, obiectivul Izorep este alcatuirea unei echipe care sa aiba o prezenta remarcabila si in liga 1. Jakab Zoltan a dat ca termen pentru finisarea jocului primavara anului viitor. Asta inseamna ca pana in toamna lui 2007 va mai fi ceva timp pentru o si mai mare crestere a valorii jocului prestat de mureseni.

Intalnirea cu Divizia A va aduce meciuri mai interesante, dar, implicit, mai grele.

Presedintele clubului, Illes Kalman, este optimist in ceea ce priveste traiectoria echipei sale, dar recunoaste ca mai e nevoie de imbunatatiri in jocul echipei. Cuvantul cheie este omogenizarea, mai ales ca in pauza competitionala de iarna e posibil sa mai apara unul-doua nume noi in echipa.

In concluzie, este limpede ca 2007 va aduce pentru CS Izorep promovarea, ceea ce inseamna ca suporterii echipei muresene vor vedea la lucru cele mai bune formatii din campionatul romanesc.