Cand spui Livia Sima te gandesti la multe. Insa, primul gand te duce la un pic de... lacomie. Deoarece nimeni nu a invatat-o pe respectabila Sima ca nu este totuna sa vrei, daca nu si poti, aceasta a ramas si fara partid si fara functie!

Astfel, dupa ce a fost "promovata" in 2004 de catre Partidul Conservator in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Turism, cu rang de subsecretara de stat, doamna Sima s-a gandit sa le dea cu flitul conservatorilor si sa treaca la un partid cu mai mai mare deschidere catre ciolan, adica la Partidul Democrat.

Cand asta? Exact atunci cand conservatorii s-au retras de la guvernare, cand cei care-au propulsat-o nu mai erau "interesanti”.

Numai ca, ea nu stia, la momentul respectiv, ca deputatul Mircea Man, presedintele democratilor maramureseni s-a jurat ca atata vreme cat el traieste, aceasta„ciocarlie (ex)conservatoare” nu are de ce calca pragul partidului pe care el il (re)prezinta.

Asa ca, intr-un asemenea context, Liviei Sima nu i-a iesit... pasenta.

A reusit, insa, sa atinga un adevarat record. Recunosc, unul nu foarte apreciabil.

A demisionat din PC, a ramas fara functia de vicepresedinte si secretar de stat, a mai si aflat, imediat si ca nu este dorita de catre... PD. Cam multe dintr-o singura lovitura!

Dar, evident, exista si alte solutii, doamna Sima! Mai puteti incerca - eventual! - la PNL, la PSD si, de ce nu, la PRM. Sau, chiar la UDMR. {i, daca nici aici nu veti fi acceptata, aveti o raza de speranta la PIN, ca nici asa nu au prea multi membri! Sau, de ce nu, la PNG, ca parca aici v-ati incadra cel mai bine. Desi, daca ma gandesc mai bine, lui Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie, nu ii plac... tradatorii.

Sau, si mai bine, ca oricum va permiteti, ar fi o idee sa va infiintati chiar si un partid. Ramane doar sa va ganditi la un nume...

Sfatul nostru este ca, pe viitor macar, sa va ganditi mai bine la pasii pe care urmeaza sa ii faceti, ca altfel riscati sa va ingropati singura. {i ar fi pacat sa faceti asta, singurica, singurica! Ca sunt multi care abia asteapta sa (v)-o faca!

Revenind la Mircea Man, stim sigur ca acesta a afirmat, referitor la eventuala acceptare a Liviei Sima in randul democratilor, ca nici pentru a-i da... beep, in beep... nu ar avea nevoie de ea.

Ne bucura faptul ca, macar, in aceasta privinta, deputatul Man da dovada de un real simt al realitatii!

Tariceanu i-a semnat eliberarea din functie Liviei

Ete ca si Tariceanu mai face lucruri logice ... uneori. El a semnat eliberarea din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, pentru Livia Sima. Si, daca tot a avut pixu’n mana, primul ministru a semnat si Decizia privind constatarea incetarii raporturilor de serviciu ale lui Adrian Constantin pentru functia de secretar general adjunct al Ministerului Economiei si Comertului.

Si, asa de kiki, a mai semnat cateva eliberari, ca doar e prim-ministru, ce naiba, nu ?!