Candelabre cu cristale Zvarovski!

Cladirea-vedeta este o casa familiala care dateaza de la inceputul secolului XX, insa a fost complet renovata recent, astfel ca acum beneficiaza de cele mai luxoase finisaje.

"Vorbim despre o cladire ce numara peste zece camere, sase bai si aproximativ 1.800 de metri patrati utili“, a dezvaluit pentru Monitorul de Cluj Cristi Simon, director executiv al agentiei imobiliare Quantum Capital. Zona in care se afla imobilul este, bineinteles, si ea una de lux, respectiv strada Emil Racovita.

Casa de 4 milioane de euro vine la pachet cu o curte de circa 2.000 de metri patrati, care contine un foisor, barbeque, dar si un teren de tenis.

In interior, luxul este „la el acasa“: o piscina foarte generoasa, situata la demisolul cladirii, inconjurata de ferestre termopan, camere in stil baroc... De la parchet de bambus si pina la candelabre cu cristale Zvarovski, de la marmura neagra si verde in bai si pina la jacuzzi, casa de 4 milioane de euro le are pe toate. Bunul gust troneaza, insa, peste tot, asigura specialistii imobiliari.

Cumparatorii nu s-au lasat foarte mult asteptati, pina in prezent sapte persoane interesindu-se de casa. Dintre acestia, doi erau romani.

Panoramele, la mare cautare

Potrivit analistilor imobiliari, piata clujeana a ajuns la saturatie. „Preturile nu vor mai creste foarte mult in urmatorii ani, dat fiind faptul ca si in prezent preturile sint destul de ridicate“, precizeaza Cristi Simon. Potrivit acestuia, tendintele imobiliare se muta acum catre locuintele cu panorama, aflate la inaltime.

Casele din zonele Cetatuie, Gruia, dar si Zorilor, cu strazile Gheorghe Dima sau Louis Pasteur, vor fi din ce in ce mai cautate, in opinia specialistilor. Cartierul Andrei Muresanu ramine, insa, in topul celor mai cautate locatii din Cluj-Napoca.

"O casa din Andrei Muresanu care are peste 1.000 de metri patrati teren adiacent valoreaza in prezent peste 1 milion de euro“, estimeaza Cristi Simon. Cluj-Napoca este al doilea oras din tara, dupa Bucuresti, in materie de preturi imobiliare. In urma cu 4 ani, in Cluj-Napoca se inregistra prima tranzactie a unei locuinte pentru care proprietarul cerea peste 1 milion de dolari. (Andi DAISZLER)