Politistii de la Sectia 3 l-au retinut in cursul diminetii de vineri, 23 martie, pe Costin Marius Puici, de 20 de ani din Constanta. Organele de ordine au fost solicitate de catre agentii unei firme de protectie care asigurau paza Catedralei Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Acestia au fost alertati de catre zgomotul care venea dinauntrul catedralei, cu toate ca la acea ora nu ar fi trebuit sa fie nimeni. Costin Marius Puici se ascunsese in catedrala in seara precedenta, in jurul orei 20.00, asteptand sa plece toata lumea si incinta sa fie incuiata.

Dupa ce acest lucru s-a intamplat, el a iesit din ascunzatoare si a spart cutia milei, furand banii care se gaseau inauntru. Din pacate pentru el, usile Catedralei Sfintilor Apostoli nu au fost atat de usor de deschis, agentii de paza fiind alertati de zgomotul pe care acesta il facea in incercarea de a iesi.

Se pare ca modul de operare al tanarului este asemanator cu cel de la spargerea data la Biserica Greceasca, in urma cu trei saptamani, si care a ramas cu autor necunoscut. Politistii continua cercetarile pentru a vedea daca spargerea a fost data de catre acelasi tanar.