Ieri si alaltaieri, printre utilizatorii clujeni de Yahoo! Messenger au circulat „mass-mesaje“ in favoarea sau impotriva sustinerii presedintelui suspendat al Romaniei, Traian Basescu. Se pare ca spiritele au fost animate de prezenta sefului statului suspendat la Cluj-Napoca, aflat in campanie electorala in orasul de la poalele Feleacului in 9 mai.

Primii care au inceput "meciul“ au fost sustinatorii liberali, care, facind aluzie la o reclama la o bautura romaneasca, au atacat presupusele aventuri ale lui Traian Basescu cu Elena Udrea, gusturile muzicale ale presedintelui suspendat, precum si comportamentul acestuia, toate intr-un mesaj online.

Acesta se finaliza cu fraza: "De la liberali, pentru adevaratii domni din Romania, votati DA la referendum!“

La numai citeva ore dupa ofensiva liberala, a aparut si raspunsul PD-istilor. Utilizatorii serviciului Yahoo! Messenger au fost bombardati, de-a lungul a 2 zile, cu reactia sustinatorilor lui Traian Basescu. In mesajul pro-Basescu, clujenii furiosi atacau, la rindul lor: "Noi, care credem in democratie si in dreptul poporului, vom merge la vot si vom spune un NU hotarit!!!“.

Internautii pro-Basescu le reprosau „celor care uita cine i-a adus la guvernare si care sint niste aroganti si-si pun papion de europeni“, care "sint si niste misogini“, si ca in Executiv „nu exista nici o femeie, cind pina si in lumea a treia este“.

PSD tace si face. Site!

Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj-Napoca, apreciaza mutarea campaniei electorale si in spatiul online drept o chestiune interesanta.

Cu toate acestea, presedintele organizatiei municipale a PSD a fost rezervat in declaratii privind razboiul online dintre opozantii liberali ai lui Basescu si sustinatorii acestuia de pe Yahoo! Messenger si nu a comentat acuzele fiecarei parti.

"PSD a creat www.minciuniportocalii.ro, pe care l-am promovat, si acolo oricine poate vedea contrastul“, s-a multumit sa declare Lapusan.