Ana Lesko, Andreea Banica, Nicoleta Luciu si alte dive cu piept generos s-au dezmatat vineri si sambata pe o scena amplasata in mod nefericit chiar in fata unei biserici din Campina. Intrarea fiind libera, organizatorii au reusit sa adune in fata scenei cateva sute de spectatori.

Din lipsa de spatiu, tinerii, curiosi sa-si vada cat mai de aproape idolii, s-au postat chiar pe scarile din curtea bisericii de la lac. Culmea este ca acest lacas de cult, poate cel mai vechi din oras, este aproape o ruina. De altfel, in disperare de cauza, preotul paroh chiar a lipit pe peretii bisericii un afis in care anunta nevoia imperioasa de bani pentru consolidarea cladirii.

Si politistii au scapat de sub control situatia, nefiind in stare sa rezolve ambuteiajele. Numarul mare de spectatori veniti la concert, lipsa locurilor de parcare si, nu in ultimul rand, invitatii sositi la cele doua nunti organizate la un local din apropiere au blocat pentru cateva ore bune circulatia in zona.

De altfel, evenimentul in sine a fost un rateu, atat din cauza prestatiei artistilor cat mai ales din cauza sutelor de comercianti care blocau accesul si vederea spre scena cu tarabele lor improvizate, pline cu baloane, seminte, eterna halvita si alte chinezisme stralucitoare.

Concertul a fost organizat in parcarea complexului comercial Fibec, cu ocaza implinirii a doi ani de la infiintarea acestuia.