Interviurile pentru angajarile la Nokia au inceput, iar conducerea fabricii a anuntat ca selectia primilor 500 de salariati va fi realizata de clujeni. In acest sens, au fost incadrate primele zece persoane la Departamentul Resurse Umane, care, la rindul lor, ii vor intervieva pe ceilalti candidati.

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj a finalizat ieri baza de date pentru persoanele cu studii medii inscrise la tirgul de joburi Nokia, pe care o va comunica angajatorului. Interviurile pentru cele 100 de locuri de munca oferite absolventilor de studii superioare si pentru cele 400 oferite clujenilor cu studii medii se vor incheia la sfirsitul lunii octombrie.

In lunile noiembrie, decembrie si ianuarie, cei cu studii medii selectati de compania finlandeza vor urma un curs de pregatire in fabricile firmei din Ungaria si Finlanda. Activitatea la Jucu va incepe cel tirziu in luna martie a anului viitor.

La tirgul de joburi organizat de AJOFM pentru Nokia in 29 iunie au fost 8.500 de participanti, un numar record pentru orice tirg de recrutare de forta de munca organizat pina acum in tara.