Frunza si cosul, adevarata problema

Desi, fata de alte parcuri din Ploiesti, spatiul verde din zona Baraolt arata destul de ingrijit, ploiestenii din zona sustin ca are destule neajunsuri. „In general, arata bine. Problema e ca frunzele de la copaci nu au fost adunate decat o singura data, pana acum. Uitati-va cum se joaca astia micii in ele si le imprastie iar pe alee. Sa nu mai zic de cosuri...

Astea nu au mai fost vopsite de ani de zile. ?n partea cealalta a parcului au amenajat frumos. Acum sa vedem daca asa vor face si aici”, ne-a marturisit, o pensionara din zona.

„Parcul pentru animale, degeaba”

Langa parculetul de joaca al copiilor este amenajat un parc pentru caini. Locuitorii de aici sunt de parere ca acel spatiu nu prea este folosit de animalele oamenilor din zona. „ L-au amenajat, pur si simplu, degeaba. Sunt foarte putini care-si duc animalele acolo, dat fiind faptul ca, mai mereu, se iau la bataie. Multi isi plimba cainele in parc aici...”, a mai spus pensionara.

Ea este de parere ca „primaria ar trebui sa asfalteze si potecile pe care trec oamenii”.

Primavara, dulce primavara

Contactat telefonic, Ionut Ionescu, directorul ADPP Ploiesti ne-a declarat: „Frunzele trebuie lasate la uscat o vreme. Nu putem umple mereu tractoarele ADPP si sa facem multe drumuri. In ceea ce priveste parcul de acolo, el va intra in reabilitare in primavara.

Vom incerca sa asfaltam aleile, in functie de bugetul pe care o sa-l avem, dupa modelul englezesc, adica pe poteca pe care o face omul”, a precizat Ionut Ionescu.