Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat miercuri ca, din elicopter, cladirile din Bucuresti se vad "una grasa", alta "slaba", el apreciind ca aceasta priveliste este "un circ", relateaza Mediafax.

"Din pacate, am schimbat PUG-ul asta, care a existat, care n-a existat, l-am schimbat prin PUZ-uri si l-am dezmembrat si acuma ne-am trezit dupa 20 de ani ca constructiile sunt una mai grasa, una mai slaba, una mai inalta, una mai mica, iarasi doua grase, iarasi una mai slaba. Daca va uitati de sus, este un circ, pe bune", a spus Vanghelie.

El a aratat ca a experimentat in elicopter, fiind pentru prima data cand zboara, "momente tari".

"Au fost momente tari, nu senzatii tari. Emotii am avut un pic, daca e pentru prima data...", a spus Vanghelie.

El a precizat ca are o problema cu "investitorii strategici" care ridica masinile pentru 200 de euro. "Am o problema cu investitorii astia strategici, care ridica masinile pe 200 de euro. E cea mai mare mizerie, atata timp cat tu nu-i dai alternativa. Ce credeti, ca eu nu puteam sa gasesc un investitor strategic din asta in Sectorul 5? Ce naiba, asta e un circ, e o maimutareala, punem pe unii sa ridice cu japca masinile. Le nenorocesti si masinile, le iei si 200 de euro, e bataie de joc", a spus Vanghelie.

El a mentionat ca ii lasa pe acesti "investitori strategici" in "adormire", ca la masonerie."Eu ii las in adormire, ca la masonerie, ii las in adormire pentru Sectorul 5. Eu am comunicat cu cetatenii si mi-au zis sa-i lasam in adormire sau sa ii trimitem in celelalte sectoare, unde se poate crea o concurenta, in loc sa le ia 200 de euro, sa le ia 210 euro", a mai spus Vanghelie.