Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a sustinut, in emisiunea "Happy Hour" de la Pro Tv, ca "la anul" va face "cel mai mare Revelion din Romania", adica "o gala de revelioane", relateaza Mediafax.

"La anul voi face cel mai mare Revelion din Romania. Voi face o gala de revelioane. Sarbatorim intr-un mod inedit", a anuntat Vanghelie in emisiunea "Happy Hour" de la Pro Tv.

Primarul Sectorului 5 a mai spus ca are cont pe Facebook, unde incearca sa faca cunostinta cu "foarte multe tinere" pe care sa le aduca in partid.

"Si pe tineri, dar am vazut ca tinerele ma asalteaza mai mult. Am acum o negresa din America, care zice ca vrea sa ma cunoasca", a adaugat, razand, liderul PSD Bucuresti.

Pe de alta parte, primarul a spus ca si premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a spus "goagal", la fel ca el: "A zis si Berlusconi goagal ca Vanghelie".

Intrebat daca acest lucru inseamna ca Berlusconi il copiaza, Vanghelie a raspuns: "Pai trebuie sa ma copieze ca sunt mai tanar si mai al dracu' decat el".

Celebrul "Vanghelion" de la Romexpo, care a avut loc opt ani consecutiv si la care participau aproximativ sapte mii de persoane, nu a fost organizat in 2010. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat, in decembrie, ca este "un an greu", astfel ca face o pauza la Revelionul de la Romexpo, iar cu banii stransi de la sponsori va face cadouri pentru copii.