Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a declarat duminica, dupa ce a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala, ca s-a exprimat pentru "schimbare", "bun simt" si cu speranta ca si ceilalti votanti sunt "sanatosi la minte" si vor alege in consecinta, adica impotriva a tot felul de "diversiuni".

Patriciu a fost intrebat dupa ce a introdus buletinul de vot stampilat in urna cum a fost alegerea. "Usor, ca si data trecuta, am votat pentru bun simt, pentru o schimbare benefica si pentru liniste", a raspuns liberalul, citat de NewsIn.

"Tara asta este tara sanatoasa, sunt convins ca oamenii acestei tari sunt sanatosi la minte si nu mai pot suporta scandal, dezinfomare, tot felul de teorii ale conspiratiei, tot felul de invartoseli impotriva capitalismului, tot felul de diversiuni", a mai explicat omul de afaceri.

Dinu Patriciu s-a intalnit pe holul liceului cu presedintele PSD, Mircea Geoana iar la iesire s-a intalnit si cu Ion Iliescu.

Inainte sa mearga sa voteze, Iliescu i-a strans mana lui Patriciu, acesta glumind pe seama faptului ca s-a intalnit cu cei doi lideri PSD. "Ai zice ca ne-am vorbit", a spus Patriciu, iar Iliescu a zambit.