Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat vineri ca "Nici casa de filme trucate a d-lui Patriciu si nici terapia politica din vila d-lui Vantu nu-l ajuta pe dl. Geoana". Democrat-liberalul a insistat asupra faptului ca la dezbaterea televizata de joi seara pe fata liderului PSD nu s-a vazut decat spaima.

"Nici casa de filme trucate a lui Dinu Patriciu, nici guvernul de la Grivco, nici terapia politica de la vila lui Vantu nu i-au fost de folos. Mircea Geoana pierde", a sustinut vicepresedintele PD-L.

Vicepresedintele PDL a mai declarat ca PDL face o invitatie colegilor liberali ca cele doua partide sa se intalneasca duminica, dupa ora 22.00, pentru formarea unui guvern de dreapta in Romania.

Flutur a afirmat ca ultimele declaratii ale liderului PNL, Crin Antonescu, ar indica, parca, faptul ca acesta "si-ar fi cerut scuze ca obliga electoratul liberal sa voteze cu partidul lui Ion Iliescu".

"Il inteleg, pentru ca, dupa 20 de ani, un partid liberal este obligat sa-i faca campanie partidului lui Ion Iliescu", a spus Flutur.