Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, miercuri, inaintea intalnirii liderilor PSD de la Snagov, ca PSD are in prezent o problema, parand un fel de "subunitate" a presedintelui Traian Basescu, relateaza Mediafax.

Nastase a aratat ca dupa situatia creata de retragerea sprijinului politic si demisia lui Gabriel Oprea, PSD trebuie sa faca alta propunere pentru MAI, in care sa nu fie luata in calcul doar persoana respectiva ci si politicile pe care aceasta trebuie sa le aplice in minister.

"Noi avem o problema acum, ca parem, cumva, ca un fel de subunitate a presedintelui Traian Basescu, si lucrul acesta este extrem de daunator din punctul de vedere al identitatii partidului", a spus el.

Nastase a apreciat ca PSD ar trebui sa isi revitalizeze propunerile, atat in ceea ce priveste campania electorala cat si doctrina partidului.

"Este foarte important ca acest Guvern sa fie un guvern PDL-PSD si nu un guvern «Traian Basescu», in care PSD trebuie sa urmeze o anumita linie", a mai afirmat Nastase.