Victor Dumitriu, seful de campanie al lui Sorin Oprescu, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul de campanie, ca se incearca fraudarea alegerilor in Bucuresti. In sprijinul afirmatiei, Dumitriu a adus ca exemplu principal faptul ca organizatia Miscarea Europeana - Sectia Romana nu au fost lasata sa observe alegerile in sectorul 3, desi reprezentantii acesteia au acreditarile facute conform legii. "Niciuna dintre contestatiile trimise catre BEC pe aceasta tema incepand de dimineata nu a primit vreun raspuns pana la aceasta ora", a precizat seful de campanie al lui Oprescu.

"Interzicerea accesului observatorilor in sectiile de vot, banii pentru exprimarea votului, continuarea campaniei electorale, exprimarea votului in fata presedintelui de sectie reprezinta elemente care caracterizeaza alegerile de azi din Bucuresti", a declarat Victor Dumitriu.

In conferinta de presa, el a mai prezentat cateva sesizari privind neregulile la sectiile de votare, legate de transportarea alegatorilor cu un microbuz cu inscriptii PD-L. Dumitriu a relatat si despre un alegator care a intrat in sectia de votare 575 din sectorul 3 si a intrebat "unde se dau cei 30 de RON pentru ca am votat cu PD-L?".