Pe lista de cumparaturi a Camerei Deputatilor sunt trecute 46 de masini cu tractiune integrala. Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat miercuri innoirea parcului auto, precum si investitiile care vor fi facute in cursul anului 2008. Potrivit unui memorandum intern, deputatii au la dispozitie suma de 9.148.138 lei pentru achizionarea a 46 de masini 4x4, doua microbuze, un autoturism, precum si alte dotari independente si “necesare pentru activitate proprie”.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat memorandumul intern care prevede “lista de cumparaturi” pe anul 2008. Potrivit membrilor BP, investitia in ceea ce priveste autoturismele cu actiune integrala este necesara deoarce actualele mijloace de tarsnport sunt vechi de noua ani.

De cele 46 de autoturisme cu tractiune integrala vor beneficia chiar membrii Biroului Permanent, presedintii de comsii parlamentare precum si liderii de grup. Conform unor surse parlamentare, alesi ar intentiona sa cumpere limuzine Mercedes, insa potrivit legii achizitiilor, dotarea Camerei se va face prin licitatie publica.

Din suma de 9.148.138 de lei noi este prevazuta si achizitionarea a zece masini de spalat, un aspirator de covoare, un aparat foto digital, un copiator si aparate de aer conditionat.